Gaattori (1+2)
Grip (1+1)
naapi (2+1)
zudi (0+1)

Viime kauden mestarilla Hc Revolutionilla on nyt elämän ja kuoleman peli, koska finaalin sarja on katkolla tällä kertaa Ballitolle 0-2. Itse veikkailen pelin päättyvän tasan ja jatkoajalla Revot työntää maalin edestä sisään, mutta peliä ei onneksi paperilla pelata ja ballito on nyt pahasti revojen niskan päällä.
Nestetasapaino kondikseen… Katsomosta veikkailua Balliton puolelle 2-5.

***1.erä***

00:22 naapi heittää pitkän, törg.
02:45 1-0 *** jounas 1+0 (Ari, Dreamic) || Arin kuti kohti mokkea, joka sylkee maahan mennessään kiekon suoraan jounakselle joka tällää tyhjiin!

*** Period 1/3 over
Revot saves 1 poss 61
Ballito saves 1 poss 38

Melko perussettiä ensimmäinen erä, josta ainoat maalintekijät olivat revot yhellä räkämaalilla. Selkeää Revojen hallintaa.

***2.erä***
11:15 1-1 *** naapi (Gaattori, zudi) ||Gaattorin ILMIÖMÄISET pyöräyttelyt, kikat, kisuttelut, viennit hyökkäysalueella saa aikaan onen naapille, jolla on helppo työ tasoittaa peli ajassa 11:15!!! Siinä vietiin revojen jopa kolmea jätkää! Omaan top5 kauden maaleihin tämä mahtui!

*** Period 2/3 over
Revot saves 3 poss 54
Ballito saves 3 poss 45

Ei merkittäviä tapahtumia muutamia tekopaikkoja lukuunottamatta. Maalin ainokaiseksi jäänyt Gaattorin unelmapelaaminen hyökkäyspäässä tuotti tasoituksen peliin ja erään lähdetään erittäin tiukissa asetelmissa. Lieneekö tämä erä kauden- ja koko SHL:n viimeiseksi eräksi?

***3.erä***

16:48 1-2 *** naapi (Grip, Gaattori) || JA NAAPI PISTÄÄ BALLITON JOHTOON! Maalin edestä tiukka sijoitus moken patjojen välistä!!
17:10 1-3 *** Grip || Ja selkäranka liekkö rikkoontui Gripin B-pistekudista!!!
18:46 1-4 *** Gaattori (naapi) || JA LOPPUUN VIELÄ JÄÄHYVÄISMAALI SHL:n LOPETTAMISEN KUNNIAKSI!! BALLITO MESTARI;WOWOWOWOOWOWOWOWOOWOOOOOO!!!!!

*** Period 3/3 over
Revot saves 5 poss 47
Ballito saves 0 poss 52

Viimeinen erä täyttä Balliton hallintaa ja viime hetkien maalit ratkaisivat mestaruuden ja ehkä myös ballito nimen historiaan!