Uudistuksia

Uutinen
Näkyvin uudistus on sivuston ulkoasussa, jota ei ole täysin uudeksi lähdetty työstämään, mutta hiottu ja paranneltu monilta osin. Toivottavasti on hienompi kuin edellinen! Kaikkia uusimpia shoutbox viestejä ei ole siirretty tänne uuteen versioon, eikä myöskään kommentteja eri paikoissa. Kaikkien käyttäjien käyttäjätunnukset ja salasanat toimivat samaan tapaan kuin ennenkin.

Otteluraportteja on muutettu siten, että kaikilla sisäänkirjautuneilla käyttäjillä näkyy raportin oikeassa yläkulmassa +2 +1 ja -1 painikkeet, näillä on tarkoitus arvostella raportin sisältöä. Sellaiset raportit joissa on nähty vaivaa ja kirjoitettu reippaasti tarinaa pelin kulusta, voi naputella oman tuntonsa mukaan pisteitä. Samoin heikommista raporteista voi lyödä miinuksella. Raportin vasemmassa yläkulmassa näkyy kyseisen raportin arvostus. Jokainen käyttäjä voi arvostella yhtä raporttia vain yhden kerran.
Alkavan kauden päätteeksi jaetaan tuomareille palkinnot siten, että eniten tuomaroinut pelaaja saa 1pm palkinnon ja ”paras” tuomari saa 2pm. Tämä palkinto katsotaan sen mukaan, paljonko on tullut plussaa raportteihin ja paljonko on tuomaroituja pelejä. Palkinto ei mene automaattisesti sille, joka on saanut raporteista eniten plussaa, vaan johtokunta pidättää oikeuden tarkistaa tilanteen todenmukaisuus, eli vilppi ei tässä onnistu.

Myöskin säännöissä on pientä muutosta, jokaisen pelaajan TULEE LUKEA SÄÄNNÖT LÄPI, ainakin boldatut kohdat jotka on uusittuja. Tärkeimpänä tästä paketista lienee värvikorttien määrä, joka on alkavalla kaudella 7 kpl / joukkue, sekä pelaajien värväysoikeuden muutos.

Pieniä muutoksia on sivuihin vielä tulossa, mutta näistä lisää sitten kun ovat valmiita. Myöskin paljon kyselty kausiennakko ilmestyy lähipäivinä!

Onnea kaikille joukkueille kauteen 1/2009!
Tietoja
Kirjoittanut: Norski
Julkaistu: 12.01.2009 02:42
Luettu: 404 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.