Johtokuntaan muutoksia

Uutinen
SHL:n pitkäaikainen johtokuntalainen Lius jättää pestinsä ja keskittyy jatkossa muihin hommiin. Tämä siirto siis miehen omasta toiveesta, kun ei kuuden raskaan kauden jälkeen löytynyt enää riittävää tsemppiä jatkaa liigan johdossa. Lius oli mukana aivan SHL:n historian alkuajoilta, jolloin sivustoja vasta rukattiin kuntoon ja joukkueita haalittiin ensimmäiselle kaudelle. Tämä leppoisa lietolainen on yksi niitä tärkeitä palasia, jota ilman SHL ei olisi kasvanut ja kehittynyt siihen asemaan missä tälläkin hetkellä ollaan.

Hatunnosto ja kultainen kädenpuristus Liukselle kuluneesta ajasta ja toivottavasti miestä nähdään välillä sentään SHL:n irc-kanavalla sekä tulevissa liigapeleissä katsomon puolella.

Samassa yhteydessä todettakoon, että johtokuntaan on hankittu myös uutta ja tuoretta verta. Tarkoituksena oli nostaa johtokunnan keski-ikää ja hankkia \"järjen ääni\" tähän vallattomaan joukkoon. Myös tämän uuden hankinnan pitkä kokemus SHL ympyröistä pelaajan roolissa, sekä vielä pidempi kokemus kiekko.tk pelin parissa vaikutti osaltaan valintaan. Jokainen katu-uskottava johtokunta tarvitsee vähintään yhden vuonna 2004 kiekkouransa aloittaneen pelimiehen riveihinsä. Tällä puheella toivotetaan unjinaz tervetulleeksi mukaan johtokuntaan!
Tietoja
Kirjoittanut: Norski
Julkaistu: 12.01.2009 05:48
Luettu: 430 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.