Malagan menestyksekäs taival ohi

Uutinen
Malaga on osoittanut käytöksellään ja toiminnallaan, ettei ole kyvykäs pelaamaan liigoja. Viimeisimpänä tapahtumana toisen nickillä pelaaminen tietoisesti, johtokunnan huijaaminen. Tapaus lähti siitä, kun lateh kickittiin joukkueesta ja häntä ei voitu enää värvätä takaisin, jolloin joukkueen kokoonpanoon jäi vain 4 pelaajaa. Louser on ollut joukkueessa selkeästi epäaktiivinen ja tästä syystä siellä jouduttiin turvautumaan vilpillisiin keinoihin ja laitettiin Neuro pelaamaan kaksi viimeisintä liigapeliä. Tämä on sekä kiekon säännöissä kielletty, että liigojen johtokuntien puolelta ehdottoman ankarasti tuomittava rikkomus. Tilanteen kruunaa vielä se, että tätä on koitettu kaikin mahdollisin tavoin peitellä joukkueen toimesta.

Näihin tapahtumiin on saatu vahvat faktat,joiden pohjalta myös annetaan asianmukaiset rangaistukset. Johtokunta on omilla toimillaan tutkinut nämä kaksi viimeistä Malagan liigapeliä. Joukkueen kaikki toisen kierroksen pelit tullaan mitätöimään ja sarjataulukko korjataan sen mukaiseen muotoon. Malaga on samalla myös ulkona Kiekkoliigan ja SHL:n yhdistymisestä, eli eivät pääse osallistumaan karsintoihin ollenkaan.

Pelaajien rangaistukset ovat seuraavat:
Boocha ja Gal-e, 3 kautta pelikieltoa ja elinikäinen vastuuhenkilökielto
Joukkueen vastuuhenkilöt kantavat aina isoimman vastuun ja korjaavat myös isoimmat rangaistukset, kun hommat menee pieleen. Tästä syystä kovat rangaistukset molemmille.

Tender ja louser, 1,5 kauden pelikielto ja elinikäinen vastuuhenkilökielto
Tender pelleili ja kicki syyttä Lateh:n joukkueesta, joka hankaloitti merkittävästi Malagan jatkoa ja oli myös osaltaan mukana sumplimassa Neuroa pelaamaan louserin nickillä. Louser puolestaan saa pelikiellon luovuttaessaan nickin toisen henkilön käyttöön ja näin ollen mukana samassa hässäkässä.

Lateh ja Neuro 1 kauden pelikielto
Neuro oli tietoisesti mukana huijauksessa ja toimi vastoin kaikkia sääntöjä. Lateh oli myös paikalla kun nämä kaksi liigaottelua pelattiin ja tiesi kokoajan kuka pelasi milläkin nickillä. Lateh yritti myös viimeiseen asti kiistää ja peitellä tilanteen johtokunnalta.


HUOM! Tässäkin asiassa neuvottelu johtokunnan kanssa olisi tuonut paremman lopputuloksen asiaan, mutta joukkue päätti käyttää vilpillisiä keinoja ennemmin. Toivottavasti tästä tapauksesta voisivat ottaa oppia myös muut joukkueet, miten asioita kannattaa hoitaa ja miten niitä ei kannata hoitaa
Tietoja
Kirjoittanut: Norski
Julkaistu: 19.07.2009 18:06
Luettu: 3280 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.