Kölner HaieKölner Haie 1 2 4
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
FC KiviniemiFC Kiviniemi 44% 34% 50%
Kölner HaieKölner Haie 55% 65% 49%

Tänään tiistaina 2. divarin puolivälierissä kohtaavat joukkueet Kölner Haie ja FC Kiviniemi. Kölner Haie voitti oman lohkonsa selkeillä tilastoilla ja pudotuspelit alkoivat puhtaalla esityksellä Kiekon Kermaa vastaan; joukkue meni jatkoon 3-0 tehden jokaisessa pelissä 9 maalia. Kiviniemi puolestaan kukisti neljännesvälierissä Battalionin niin ikään 3-0.

1. ERÄ
Noin minuutin kohdalla Kölnerillä pitkä pyöritys hyökkäysalueella. Kiekko pelataan Sloggille takaviistoon, mistä veska kuitenkin koppaa etukulmavedon.
*** 1-0 set (Savior, Niko). Noin minuutin pelin jälkeen Savior avaa pakin vierestä setin läpi, joka viimeistelee etukulmaan.
*** 1-1 dicksteal (cursed, RST). Ajassa 3.03 Nopea tasoitus meni tällä kertaa ohi raportoijalta ohi.
5.20 Kölner kierrättää vaarallisen näköisesti kiekkoa FCK:n maalin eteen, kuitenkin tuloksetta.
*** 1-2 RST (dicksteal, cursed). Ajassa 5.54 FCK ylipelaa keskialueella, josta avautuu 2v1 Kölnerille. dicksteal siirtää kiekon maalin eteen vapaana olevalle RST:lle, joka ei erehdy.
Kölnerin aktiivisempi ote hyökkäyssuuntaan takasi parempia maalintekopaikkoja, joiden turvin Kölner 1. erän jälkeen johdossa.

2. ERÄ
0.45 Kölner avaa peliä nopeasti, josta kiekko pelataan maalin eteen RST:lle, jonka kuti jää kuitenkin veskarin syliin.
1.00 Samanlainen paikka RST:lle, josta hyökkääjä erehtyy jälleen laukomaan epätarkasti.
3.05 Niko pääsee kuin varkain lavan kanssa vapaaksi b-pisteelle. Irtokiekko jää maalin eteen pyörimään, jota set ei kuitenkaan saa kunnolla haltuunsa.
*** 1-3 RST. Ajassa 3.25 RST lyö maalin edestä Kölnerin kahden maalin johtoon.
4.25 set saa riistettyä Kölnerin pyörityksen jälkeen kiekon, painaa kiekon kanssa beelle. Moke kuitenkin koppaa vedon.
4.54 RST pujottelee itsensä vapaaksi maalin eteen vedolle, jonka veska kuitenkin koppaa.
*** 2-3 set (maradona, Savior). Ajassa 5.23 pääsee rakentelemaan peliä Kölnerin alueella. Kiekko pelataan setille keskelle, mistä tämä laukoo maskin takaa kiekon tarkasti etukulmaan.

Toisessa erässä pelin tempo kiihtyi ja tilanteita aukesi kiitettävästi molempiin päihin. Etenkin Kölner pääsi monesti lavan kanssa vapaaksi viiksille.
3. ERÄ
Vauhdikasta pelin alkua molemmilta.
*** 3-3 Savior (set). Ajassa 1.52 Kiviniemen vastahyökkäys pelataan Saviorille keskelle viiksien taakse, mistä tämä laukoo kiekon painavasti etukulmaan.
*** 4-3 maradona. Ajassa 3.07 maradona on lapa vapaana eikä erehdy.
*** 4-4 Sloggi (cursed, RST). Ajassa 3.38 Sloggi laukoo bpisteen tuntumasta kiekon tulisesti etukulmaan moken patjojen kautta.
*** 5-4 Savior (maradona). Ajassa 4.22 Kiviniemen vastahyökkäys johtaa Saviorin painavaan vetoon, joka uppoaa etukulmaan.
Ajassa 4.38 Kölner alkaa sulkemaan.
*** 5-5 dicksteal. Ajassa 5.58 kiekko pelataan niemen puolustusalueelle. FCK karvaa kolmella, kun Kölnerin pakki saa näiden häirinnästä huolimatta pelattua itsensä läpi ja tasoittaa pelin

Jatkoerä

*** 5-6 dicksteal (RST). Ensin FCK pelasi suoran hyökkäyksen bpisteelle, josta veto jäi tolppaan ja setillä ripareista tyhjä maali edessä ja vetää tolppaan. Kölner siivoaa kiekon ylös, kiekko pelataan dickstealille puoliksi tyhjän maalin paikkaan mistä tämä ei erehdy ajassa 0.37.