Karsinnat ja joukkueet kaudelle 3/2023

Uutinen

Joukkueet kaudelle 3/23 on valittu. Osa joukkueista on lukittu sarjatasoihinsa ja osa joutuu ottamaan vauhtia karsinnoista. Lopulta Liigassa pelaa 12, 1. divarissa 13 ja 2. divarissa 12 joukkuetta. Lisäksi karsintoihin nostettiin 1. divarin kauden 2/23 kolme seuraavaksi parasta joukkuetta, jotka ovat Helsingin Jokerit, Kölner Haie sekä Las Vegas. Anonyboysilta evättiin pääsy karsintoihin joukkueen vaihtamisen vuoksi. Heidän uusi joukkueensa, With The Boys pääsi kuitenkin 1. divariin pitkälti samanlaisen kokoonpanon myötä.

Liiga

Confusion
HC SpeddyCat
HC Tyrmäys
Last Dance
Manhattan
Obsessive
PePo

+ 5 joukkuetta liigakarsinnoista

1. divari

Beetlehemin Seimiveikot
Sharps
Siberian Huskies
vanhat_pojat
With The Boys

+ 3 joukkuetta liigakarsinnoista ja 5 joukkuetta divarikarsinnoista

2. divari

||Pohatat||
Dusted Pepe
Guerra Norte
HC Tylykone
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Montreal
Oulun Kärpät
Sinappikone

+ 3 joukkuetta divarikarsinnoista

Liigakarsintojen A-lohko

Kölner Haie
Seattle Roosters
Thicc Love
Thieves

Liigakarsintojen B-lohko

Celtics
Frölunda
Helsingin Jokerit
Las Vegas

Divarikarsintojen A-lohko

Alejandro Ovetskin & Ovipeelot
Impact
Kiekon Tulevaisuus
KooKoo

Divarikarsintojen B-lohko

Buffalo Sabres
Knightclub
Sikalauma
Wanhainkodin Munkki

Karsinnoissa pelaavat pelaajat eivät voi vaihtaa joukkuetta ennen kolmatta jaksoa. Mikäli olit kokoonpanossa, mutta pelasit nollassa ottelussa, olet siirtokelpoinen. Karsinnoissa pätevät samat säännöt kuin runkosarjassa. Karsinnat pelataan sillä kokoonpanolla, joka on merkitty hakemukseen.

Lohkoissa pelataan kaksinkertainen sarja jokaista lohkon joukkuetta vastaan. Otteluita tulee yhteensä kuusi. Sarjanousun tekee lohkojen kaksi parasta ja ja lohkon kolmansiksi sijoittuneista joukkueista parempi. Paremmuus määräytyy seuraavasti: 

1. pisteet per ottelu
2. maaliero
3. tehdyt maalit
4. päästetyt maalit
5. keskinäinen ottelu

Huom! Koska karsinnat saattoiva tulla yllätyksenä mitalipelien ulkopuolelta nostetuille, saavat Helsingin Jokerit, Kölner Haie sekä Las Vegas tehdä pelaajasiirtoja karsintoja varten torstaihin 17.8. klo 23.59 asti.

Karsintojen pelaamisen voi aloittaa heti, kun joukkueet näkyvät sarjataulukoissa. Deadline karsinnoille on sunnuntaina 20.8. klo 23.59. Kausi alkaa heti seuraavana päivänä. Jo omiin sarjoihinsa lukitut joukkueet voivat tehdä muutoksia kokoonpanoihinsa sivustolla jo nyt, sillä hakemuksia ei enää saa muokata.

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 14.08.2023 16:02
Luettu: 601 kertaa

Kommentit (1)

Johtokunta, 14.08.2023 16:55

Hakemuksia ei saa enää muokata, sillä kokoonpanot on lisätty sivuille. Vastuuhenkilöt voivat tehdä muutoksia kokoonpanoonsa sivustolla Joukkueen asetukset -valikosta. Otteluita saa myös pelata. Karsintojen ensimmäisiä otteluita pelaavien kannattaa tarkistaa, että huoneessa on varmasti Classic-nopeus. Sen voi tarkistaa helposti kirjoittamalla huoneessa ollessaan komennon /rfl.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.