Jomppa
Skill
Tou
Valor

Kolmanteen finaaliotteluun lähdettäessä otteluvoitot ovat tasan 1-1, ja mestaruushan pokataan kolmella täysosumalla.

<b>1. Erä</b>

Erään lähdetään Heavenin komennossa, mutta kiekkoa ei saada vietyä maalille asti, ja näin ollen ensimmäinen pyöritys päättyy Hollowin vastahyökkäykseen, josta ei kuitenkaan synny sen ihmeellisempää.

Kahden minuutin kohdalla Hollowilla on paikka iskeä kiekko reppuun, kun jomppa riistää kiekon päädyssä ja tarjoilee keskelle Skillille, jonka veto kuitenkin päätyy veskarin suojuksiin.

02:42 Weekly voittaa hyökkäyspään aloituksen, pelaten kiekon samalla carhartille, joka tällää kiekon maalin perukoille.

1-0 by carhart 1+0 Weekly 0+1

Carhart koittaa ujuttaa kiekon vanhiksella reppuun, mutta kiekko jää maaliviivalle roikkumaan, kunnes Tou pelaa sen väljemmille vesille.

Hollow heittää pitkän kiekon, josta seuraa vaarallinen oman pään aloitus. Carhart koittaa taas laittaa kiekkoa suoraan aloituksesta maaliin, mutta tällä kertaa maalivahti on hereillä, ja ohjaa kiekon olkapäällä päätypleksiin.

Heaven Eleven jatkaa painostusta, kun carhart heittää upean syötön Herralle maalineteen, mutta Herran hätäinen zippi seläntakaa päätyy kuitenkin veskarin syliin.

Carhart pelastaa lähes varman maalin nappaamalla kiekon skillin haaravälistä juuri, kun kiekko olisi lähtenyt pommin lailla kohti takanurkkaa vaarallisen 2v1 hyökkäyksen päätteeksi.

<b>2. Erä</b>

Heti toisen erän alkuun Herralle siunaantuu hyvä maalintekopaikka, mutta laukaus kohti etunurkkaa kilahtaa tolppaan.

01:53 Skill katkaisee Weeklyn avaukseen, ja siirtää kiekon nopeasti Jompalle, joka laukoo b-pisteen kaarelta käsittämättömän upeasti aivan etuylänurkkaan, ja tilanne on tasan!

1-1 by Jomppa 1+0 Skill 0+1

02:10 Jomppa siirtää hollowin johtoon. Syöttäjänä taas

1-2 by Jomppa 2+0 Skill 0+2

05:56 Weekly iskee kiekon kaamealla voimalla takanurkkaan, vain neljä sekuntia ennen erän päättymistä. Sniba!

2-2 by Weekly 1+1

<b>3. Erä</b>

Jomppa pääsee laukomaan aivan maalin edestä, mutta maalivahti on sijoittunut hyvin ja nappaa vedon helposti. Kiekko päätyy maalin taakse, josta Jomppa käy noukkaamassa sen mukaansa, ja yrittää tunkea kiekon vanhiksella sisään, mutta maalivahti ja weekly hoitavat tilanteen mallikkasti.

Weekly väläyttelee toistamiseen hyökkäyspään osaamisiaan, kun hän toteuttaa komean nousun viivalta, joka päättyy hirmulaukaukseen kohti takanurkkaa, mutta maalivahti saa pidettyä tilanteen ainakin toistaiseksi tasoissa.

Skill laukoo b-pisteeltä, ja kiekko lii

04:27 Jomppa seisoo ainakin puolierää Heavenin maalintakana, ennenkuin Skill pelaa kiekon kauniisti päädyn kautta suoraa Jomppaboyn lapaan, ja Jompan täytyy vain polkaista muutaman kerran, ja siirtää kiekko vanhiksella sisään.

2-3 by Jomppa 3+0 Skill 0+3

05:43 Heaven Eleven taitaa olla erikoistunut näihin loppuhetken maaleihin, sillä carhart tasoittaa tilanteeksi 3-3 vain 17 sekuntia ennen ottelun päättämistä.

3-3 by Carhart 2+0 Herra 0+1 Sanfor 0+1

Enempää maaleja ei erässä enää nähdä, joten siirrytään jatkoajalle.

<b>Jatkoerä</b>

Heaven painostaa lievästi, ja pelaa koko ajan kiekko maalille. Ahnas karvaus ja päällekäyminen meinaa tuottaa tulosta vajaan kahden minuutin kohdalla, kun Herra riistää kiekon siniviivan tuntumassa, ja on puolikkaassa läpärissä. Viimeistely kuitenkin ontuu, kun maalivahti ennakoi tilanteen hyvin ja puolustaja rääkkää Herran munuaisia mailankärjellä.

03:00 Jomppa tarjoilee skillille, ja Skill ampuu kiekon suoraa syötöstä takanugaata JA SIELLÄ ON! Hollow ottaa askeleen lähemmäs mestaruutta nappaamalla toisen voiton finaalisarjassa.

3-4 by Skill 1+3 Jomppa 3+1