Herra
sanfor
Weekly

<b>1. Erä </b>

Hollow aloittaa ottelun selkeästi itsevarmemmin. kuin edellisen ottelun. Painostus ja yritys on kovaa heti alusta alkaen, eikä Heaven Elevenille suoda hengähdystaukoja.

04:16 Lyhyehkön pyörityksen päätteeksi Jomppa yrittää jälleen kerran vanhanaikaista, onnistuen siinä.

1-0 by Jomppa 1+0 Skill 0+1 Valor 0+1

Maalin jälkeen Heaven Eleven ryhdistyi selvästi. Kaksintaistelut vietiin, ja ottelun painopiste siirtyi Hollowin päätyyn. Jatkuvasta maskittamisesta ja painostuksesta huolimatta, ei maaleja kuitenkaan syntynyt.

<b>2. Erä </b>

Toinen erä alkaa carhartin pienoisella lagsteroinnilla, mutta peli saadaan onneksi jatkumaan nopeasti.

Carhart vaihtaa puolta sinisellä Weeklylle, joka laukoo kohti maskitettua maalia. Herran ohjausyritys kuitenkin epäonnistuu, ja kiekko päätyy suoraan maalivahdin syliin.

Erän puoleen väliin mennessä ottelun käsikirjoitus ei juurikaan ole muuttunut, ja Heavenin tulinen painostus jatkuu.
Hollowin sumppu kuitenkin kitkee tehokkaasti kaikki konkreettiset maalintekopaikat, joten Heavenin ei ole tyytyminen kuin siirtelemään kiekkoa pelaajalta toiselle odottaen, että joku Hollowin pelaajista tekee virheen.

Ja sieltä se tuleekin, kun Carhart pääsee manuttamaan laidasta upeasti takakulmalle, mutta Herra ei aivan ennätä kiekkoon, joten kiekko lipuu maalialueen läpi toiseen laitaan.

Hollow onnistuu pitämään maalinsa puhtaana erän loppuun asti, joten viimeiseen erään lähdetään 1-0 tilanteessa. Onnistuuko Herra & Kumppanit murtamaan Hollowin puolustusmuurin, vai saako Jomppa nostaa mestaruuspokaalin päätössumerin soidessa?

<b>3. Erä </b>

01:45 Hollowin johtoasema on historiaa, kun nätin kiekkorallin päätteeksi kiekko päätyy Weeklyn siniviivapommin seurauksena ehkä jopa hieman onnekkaasti takanurkalla häärivälle Herralle, joka saa rauhassa laukoa kiekon tyhjään maaliin.

1-1 by Herra 1+0 Weekly 0+1 sanfor 0+1

05:18 Pitkän, piiiiiiiiitkän edestakaisin syöttelyn päätteksi Sanfor päättää yrittää ratkaisua vaikeahkosta kulmasta b-pisteeltä, JA SINNE MENEE! Upea, tarkka laukaus kilahtaa aivan tolpan juureen, ja näin ollen liigamme finaalisarja saa arvoisensa päätöksen, kun ottelu ratkaistaan viidennessä, eli viimeisessä mahdollisesssa ottelussa!

1-2 by sanfor 1+1 carhart 0+1