Skill
Tou
Valor

<b>1. Erä</b>

On helppo huomata, että kyseessä on finaalisarjan viimein ottelu. Kumpikin joukkue pelaa tunnustelevaa ja varovaista kiekkoa. Todelliset maalintekopaikat olivat koko erän kiven alla, ja kun

<b>2. Erä</b>

00:32 Sanfor nousee laidasta, ja heittää korkean manun maalille. Herra kiitää paikalle, ja törkkää kiekon mailankärjellä maaliin.

1-0 by Herra 1+0 sanfor 0+1

01:00 Jomppa näyttää kylmähermoisuutensa, kun hän saa kiekon b-pisteen tuntumassa, ja pommittaa kiekon kaukaaaaaa kaukaa komeasti aivan alanurkkaan.

1-1 by Jomppa 1+0

01:37 Skill ajaa raivoisasti maalille, ja vaikka mailaa tulee niin perseelle kuin naamallekin, niin hän kampeaa kiekon reppuun.

1-2 by Skill 1+0

01:48 Jomppa laukoo Skillin tarjoilusta, mutta maalivahti torjuu. Maalivahti kuitenkin sylkee kohtalokkaasti kiekon eteensä, ja Jomppa saa käydä rauhassa laukomassa kiekon reppuun.

1-3 by Jomppa 2+0 Skill 1+1

03:38 Sanfor jatkaa loistavia otteitaan finaalisarjassa, kun hän pommittaa kiekon verkon perukoille Heavenin pyörityksen päätteeksi.

2-3 by sanfor 1+1 carhart 0+1 Weekly 0+1

Erää on enää minuutti jäljellä, ja kiekko pyörii Heavenin päädyssä. Hollow pelaa kuitenkin paitsion, josta seuraa pelikatko. Heaven saa noustua kiekon kanssa Hollowin päätyyn, mutta Hollow puolustaa loistavasti. Näin ollen tämän kauden viimeiseen erään siirrytään Hollowin yhden maalin johtoasemassa.

<b>3. Erä</b>

Jomppa riistää kiekon sinisellä, josta seuraa välittömästi vaarallinen vastahyökkäys. Tilanne ei ole aivan 2v1, mutta melkein. Jomppa päättää vetää, ja veto on hyvä! Maalivahti kuitenkin venyttää itsensä loistavasti kiekon tielle, ja näin ollen Heaven saa hetkeksi hengähtää.

01:13 Herra nousee siniviivan yli ja syöttää carhartille. Carhart siirtää Weeklylle, joka nousee keskeltä. Hän syöttää carhartille, joka syöttää nopeasti viivaan sanforille, joka Lämää välittömästi kohti maalia. Kiekko kimpoa yläriman kautta maaliviivalle JA MAALI! MIKÄ MAALI! Ehdottomasti kauden Komein kuvio, sekä ehdottomasti kauden komein laukaus!

3-3 by Sanfor 2+1 Carhart 0+2 Weekly 0+2

02:05 Edellisen maalin kuvio toistuu jälleen, ja laukaus on täysin identtinen, kuin edellinen vastaava! Tällä kertaa kiekko täytyi kuitenkin käydä tökkäämässä viivalta maaliin.

4-3 by Sanfor 3+1 carhart 0+3 Herra 1+1

02:17 Carhart pelataan puolittaiseen läpäriin, ja carhart iskee kiekon kylmän viileästi etukulmasta sisään.

5-3 by carhart 1+3 herra 1+2 Sanfor 3+2

03:51 -

6-3 by carhart 2+3 sanfor 3+3 Herra 1+3

Ottelun päätössummeri törähtää, ja näin ollen World Amateur Hockey Leaguen mestariksi kruunataan Heaven Eleven! Ladidaa, Onnea koko konkkaronkalle!