HollowHollow - Hc sellukatuHc sellukatu 5-1

Froque 0+1=1
Resba 0+1=1
vop 0+0=0
yllewaa 1+0=1

Tiistai-illan kiekkohuumaa! Kello näyttää 21:30 ja toinen finaaliottelu on alkamaisillaan. Ensimmäisen osan OBII ratkaisi tyylikkäällä siniviivapommilla jatkoajalla, joten otteluvoitot ovat 1-0 Sellukadulle. Ennen ottelua oli hirveä mylly, kuka on paras tuomari ja kuka saa hommikseen tämän kiihkeän väännön. Voiton vein minä, Darp, joten nyt voin kiistatta sanoa olevani kiekon paras tuomari.

Hollow aloittaa kokoonpanolla; Skill, Valor, Jomppa, Lico.
Sellukadun kokoonpano on tuttuakin tutumpi:
yllewaa-Froque
Resba
vop

Ottelu alkaa klo 21:40

<b>Ensimmäinen erä:</b>

0.49: Froque on menettää kiekon oman maalintakana, mutta saa liimattua vielä sen itselleen.
1.01: Ensimmäinen pelikatko. Lico tuo kiekon hyökkäysalueelle, mutta joku on ehtinyt siniviivan yli ennen aikoja. Tuloksena paitsio.
1.49: Sellukatujen komea hyökkäyssomittelma päättyy yllewaan vetoon, jonka maalivahti torjuu vaivoin. Heti perään uusi paikka, mutta ei mene.
2.38: Lico keskittää maalille luistelevalle Jompalle, mutta liiaksi eteen menee. Tilanne kuivuu kasaan.
3.13: Jomppa menettää kiekon omalla alueella, jonka seurauksena yllewaalle siunaantuu vetopaikka. Ei mene.

3.31: 0-1 by yllewaa (Resba - Froque). Illan ensimmäinen maali! Painostuksen päätteeksi Resba syöttää ylälaidasta nousevalle yllewaalle, jonka löysä veto uppoaa ohi jäätyneen maalivahdin!

5.13: yllewaan ja Resban syöttelykuvio päättyy Resban etukulmavetoon, jonka maalivahti torjuu. Resba käy tilanteen päätteksi antamassa shitä kuuluishaa hyvää.
5.30: Holloweilla pieni paineenpoikanen, ei kuitenkaan mitään sen vaarallisempaa tilannetta synny.

Torjunnat: 3 – 3
Hallinta: 50% - 49%

<i>Eräarvio: Sellukatujen erä. Sellujen hyökkäys oli iloista ja mielikuvituksellista, joka lopulta kolmen minuutin pyörityksen jälkeen kannatti. Hollowin peli vähän tuskaisen näköistä, mutta toisessa erässä nähtäneen huomattavasti vaarallisempi Hollow.</i>

<b>Toinen erä</b>

1.36: Lico syöttää päätylaidan kautta Skillille, mutta vop ehtii kuin ehtiikin vielä kiekon ja maalin väliin! Loistava pelastus.
2.25: vop sooloilee kiekon alueelle, kikkaamalla ainakin kolme Hollowpelaajaa. Lopulta tilanne päättyy vetopassiin viiksien väliin, josta lähtee kuin lähteekin terävä kuti kohti maalia. Maalivahti oli vain vahvempi.

2.52: 1-1 by Lico (Jomppa). Lico tuo Hollowit tasoihin! Vastahyökkäys pelataan hyvin; vetopaikka Licolle viivaan, maalineteen maskia ja siellä lepää.

4.00: vop kokeilee takakulmaa kaukaa, mutta ei mene.
4.23: Froque käynnistää hyökkyäksen oivalla rännikiekolla, hyökkäys jarkuu aina 4.45 asti, kunnes Hollow purkaa tilanteen.
5.13: Hollow lyö pitkän.
5.46: vop kynäilee ja kynäilee, mutta ei löydä syöttöpaikkaa. Lopulta tyytyy lyömään omaan ränniin ja kiekko menee pitkäksi. Kolme sekuntia aikaa.

5.59: 2-1 by Lico (Skill). Skill tsippaa upeasti Licolle maalineteen, jossa Licon ei tarvitse tehdä muuta, kuin siirtää kiekko verkon perukoille. Hienosti pelattu aloitus.

Torjunnat: 3 – 1
Hallinta: 40% - 59%

<i>Eräarvio: Näennäistä hallintaa Sellukaduilta. Saivat luotua jonkin verran paikkoja, mutta eivät mitään sen vaarallisempaa. Hollow sen sijaan käytti paikkansa suhteellisen hyvin hyödyksi. Kahden maalin takia Hollow lähtee kolmanteen erään yhden maalin johtoasemassa.
</i>

<b>Kolmas erä</b>

1.14: Sellut hyökkäävät jälleen syöttökuvion turvin; tällä kertaa vetopaikka Resballe. B-pisteeltä lähtenyt veto maalivahdille ja violentit perään. Nyt on tunnetta!
1.30: vop ampuu viivalta äkäisen pommin - jälleen maalivahti koppaa.

2.03: 3-1 by Jomppa (Lico - Skill). Nopea hyökkäys Hollowilta tuottaa tulosta: vetopaikka Jompalle joka lämää kiekon ohi voimattoman maalivahdin. Nouseeko Sellut tästä enää?

2.50: yllewaa kikkailee itsensä vetopaikkaan, mutta ei saa vetoa lähtemään haluamallaan tavalla.
3.06: Froquelle pelataan paikka, ukkoa on maalinedessä maskissa, mutta veto pysähtyy puolustajaan.
3.33: Resba vetää hyvin keskeltä, mutta hasek torjuu uskomattomalla tavalla.

3.45: 4-1 by Jomppa (Lico - Skill). Skill avaa Licon ja Jompan kaksykköseen, ja Licon päätypassi toimii taas - Jomppa siirtää kiekon maaliin.

4.10: 5-1 by Lico (Jomppa). Jomppa ja Lico karkaavat oneen..

5.00: Froquella paikka lähietäisyydeltä, mutta veto viuhahtaa ohi.
5.18: vop käynnistää upealla katkollaan 3vs1 hyökkäyksen, jossa Froque syöttää yllewaalle. Heidän harmiksi kulma on liian pieni ja kiekko etutolppaan.
5.58: Licon läpiajossa, mutta wristi kusee.

Torjunnat: 6 – 2

<i>Eräarvio: Sellukatu piti kiekkoa, hyökkäsi ja koitti tasoittaa, mutta Hollowin kolmas maali katkaisi selkärangan. Tämän jälkeen Hollow pelasi viisaasti ja vastahyökkäsi paikan tullen ja kaunisteli lukemia.</i>