Pelin lähtökohdat oli nämä; Metallurg Magnitogorsk Konfferenssi B:n 1. ja Spartans 6.
Metallurg Magnitogorsk pelannut varmasti pelinsä ja hävinnyt vain 3 peliä 11:sta pelistä.
Spartans pelannut hyvin ailahtelevasti. 8 pelistä 3 voittoa ja 5 häviötä.

Näin se lähtee!

<b>1. erä:</b>
Peli käynnistyi normaalilla tunnustelulla ja vastustajien testailulla.
Kuitenkin ensimmäinen maali saatiin jo ajassa 1.11 kun kuvion päätteeksi Pupu laukoi maskin takaa Spartat 1-0 johtoon.
1-0 Pupu (1+0),Yuso (0+1),Laibba (0+1)

Spartat kasvatti johtoaan 2-0 hienosti haetulla onella.
2-0 Yuso (1+1),Flateric (0+1),Laibba (0+2)

saves: 2-5
poss: 62%-37%

Erä oli hyvin tasainen mutta spartat tekivät tärkeistä paikoista maalit.
Ensimmäisen erän tärkein ja näkyvin pelaaja oli Spartansin Flateric, hyviä ratkasuja ja toisen maalin tärkein suunnittelija.
Kun Spartans sai ensimmäisen maalin pelissä itselleen he helpottivat omaa peliään koska Metallurgia vastaan tappio-asemasta lähtö on todella haastavaa.

<b>2. erä:</b>
Metallurg Magnitogorsk rikkoi nollat ajassa 8.47 kun Samsonov purjehti Sparttojen puolustuksen keskelle ja upotti pikkumustan Sparttojen maalivahdin taakse.
2-1 Samsonov (1+0)

Spartat kasvattavat johtoaan Laiban hienolla maalilla, arkkitehteinä Yuso ja Flateric.
3-1 Laibba (1+2),Yuso (1+2),Flateric (0+2)

Flateric lisää vielä johtoa varmalla yksinläpi-maalilla ajassa 9.26
4-1 Flateric (1+2),Laibba (1+3),Yuso (1+3)

saves: 3-4
poss: 64%-35%

Erä oli tilastollisesti Sparttojen suurta juhlaa, 2-1 erävoitto ja peli oli hallittua ja tilastot ovat samaa mieltä. Kuitenkin Metallurgillakin oli omat paikkansa mutta ne jäivät liian vähäisiksi ja laihoiksi.
Spartat ovat nähtävästi saaneet pienen otteen Metallurgin pelistä, Metallurgin hyökkäykset eivät lähde käyntiin kunnolla ja Samsonov ei kuitenkaan yksin hyökkäysalueella pärjää.

<b>3. erä:</b>
Metallurg Magnitogorsk saavat pienen otteen erän alkuun kun Samsonov tekee maalin ajassa 13.39.
4-2 Samsonov (2+0)

saves: 2-0
poss: 51%-48%

Peli päättyi siis luvuin 4-2 Spartoille, peli oli toisinaan todella hyvännäköistä mutta välillä liikaa roiskimista ja pomppimista.