mikael 1+2=3
Pasak 0+1=1
tino 2+1=3
Woohoo 1+2=3

Torstaina illansuussa on starttailemassa tulinen WAHL-liigan runkosarja ottelu KoHu-Kärkkärit. Kärkkkärit napannu dps:stä vahvistuksia pelailemaan loppuun nämä runkosarjan ottelut. KoHun kokoonpano on aika tutun oloinen ja he lähtevät varmaan kovalla itseluottamuksella tulevaan peliin. Kärkkärit lähtee toki positiivisella asenteella ja takuulla haastaa Tennin suojatit ihan tosissaan. Lähdetään katsomaan minkälaista peliä illan ottelu tarjoaa.

1.erä
Aloituskiekon vie nimiinsä kärkkärit, mutta sitten malco menettää. Heti erän alkuun paha tilanne kärkkäri päätyyn, mutta Infernon veto ei uppoa sisään. Dps poikien harhasyöttö putki lähentelee jo kymmeniä.
2.10 1-0 Tenn 1+0 (Inferno 0+1) Infernon kaukolaukauksen päätteeksi Tenn onnekkaasti ampuu Pasakin kautta konhot 1-0 johtoon. Kärkyiltä näppäriä vastahyökkäyksia, mutta onni ei ole kohdillaan.
4.47 1-1 Rastin 1+0 (Woohoo 0+1 Pasak 0+1) Rastinin tulinen kaukoveto painuu verkon perukoille erän loppuvaiheessa.

Torjunnat KoHu: 3 kärkkärit: 7
Hallinnat KoHu: 43% kärkkärit: 56%

Erä oli aika värikästä pelaamista molemmilta joukkueilta ja jänskällä tunnelmalla lähdetään kurkkii tokaa erää. Tasasta oli.

2.erä
Erän alku satunnaista höntyilyä päästä päähän. Kärkkärit pelaa todella järkevästi tälläistä KoHun kaltaista hyökkäävää joukkuetta vastaan eli tukkivat keskialueen niin sitä kautta saavat hyviä vastahyökkäyksiä.
5.08 1-2 tino 1+0 (Malcolm 0+1 Woohoo 0+2) hyvän pelinrakentelun päätteeksi kohu päätyyn häkki ja kärkkärit siirtyy johtoon.

Torjunnat KoHu: 3 Kärkkärit: 6
Hallinnat: KoHu: 41% Kärkkärit: 58%

Kärkkärit on pelannut tähän asti erinomaisesti verrattuna siihen mitä itse odotin joukkueelta. KoHun pitää ruveta käyttämään maalipaikkoja ja saada vähän huolellisuutta omaanpäähän.

3.erä
0.32 1-3 Woohoo 1+2 (tino 1+1 Rastin 1+1) Kohu puolustus nukkuu ja kärkkärit iskee 1-3 maalin ja karkumatka on alkanut.
KoHulta pelirohkeus ja jalat ovat jääneet pukukoppiin.
2-3 Inferno 1+1 (Coji 0+1 mokke 0+1) Cojin hyvän avauksen päättää inferno maaliin ajassa 2.28.
Kohu on vähän heräillyt alku erän horroksesta ja koittaa kiivaasti tasoittaa peliä, mutta kärkkäri pakit hoitaa nätisti tilanteet. Erän lopulla KoHu hakee tasotusta 5-4 vastaan, mutta tino ratkaisee pelin ajassa 5.51. 2-4 tino 2+1 (Rastin 1+2).

Torjunnat KoHu: 8 Kärkkärit: 4
Hallinnat KoHu: 40% Kärkiryhmä: 59%

Vikassa erässä rupesi näkymään selvästi KoHu pelaajien turhautuminen, kun mikään ei oikein tuntunut onnistuvan, mutta kärkkärit pelasi mainiosti. Peli ei tarjonnut katsojille kovin suurta viihdettä, mutta erityismaininnan antaisin Kärkkäri pakeille, jotka pelasi erinomaisesti.

***Pasak piti kärkkäriryhmää välillä upeasti kasassa ja siitä palkinnoksi 3 tähteä.
** Woohoo pyöritti peliä mainiosti ja tekaisi yhen häkinkin ja hänelle 2 tähteä pelisuorituksesta.
* Tenn pelasi normaalisti ja oli ihan ok kohu puolustuksessa.

Joo kiitti molemmille joukkueille ja hyvät illanjatkot kaikille!