Dinho 2+4=6
Duda 2+2=4
IsoLutka 0+4=4
Nurro 3+2=5

Iltaa kiekkokansalaiset ja on alkamassa Wahl-liigan kiivas taistelu KoHun ja Black Paraden välillä. Joukkueitten edellinen kohtaaminen on näköjään päättynyt tasatulokseen 2-2. Eli tasaisista joukkueista on kyse ja illan pelistä ei varmasti tule jännitystä puuttumaan! Peli tulee olemaan mitä luultavimmin tarkkaa ja huolellista vääntöä eli peli mitä todennäköisimmin päättyy yhden maalin marginaalilla jommallekummalle joukkueelle. Itse olen hiukan Black Paraden puolella, koska joukkueessa on vankkaa kokemusta menneiltä vuosilta usealla pelaajalla. Mutta joo peli näyttää alkavan à

Seuraa heitä = Tenn, KoHun kantavia voimia ja tulee olemaan varmasti näkyvästi pelissä esillä.
Dinho, kova maalitykki, joka tulee olemaan näkyvässä roolissa myöskin.

1.erä
1.44 0-1 Duda 1+0 (Dinho 0+1 Isolutka 0+1) Parade saa peliin tulisen alun ja siirtyy jo toisella minuutilla 1-0 johtoon.
2.00 0-2 Nurro 1+0 (Dinho 0+2 IsoLutka 0+2) Tulta munille…..
2.35 0-3 Nurro 2+0 (IsoLutka 0+3) KoHu puolustus rakoilee ja Parade rankaisee KoHun virheistä.
Paraden puolustus pelaa loistavasti tilanteet ja KoHun peli ihan pihalla.

Torjunnat KoHu: 4 Parade: 2
Hallinnat: KoHu: 42% Parade: 57%

Peli lähti käyntiin ihan eri tavalla mitä osattiin odottaa ja Paraden joukkue näytti vaarallisuutensa. KoHun puolustus rakoili liikaa ja Parade pääsi tekemään maalit avopaikoilta ja ei ole KoHun pojilla mitään vastaan sanottavaa. Nurro oli erässä näkyvässä roolissa tehden kaksi maalia ja oli työmyyrä pelin ensimmäisessä erässä. KoHun pitää petrata reippaasti toiseen erään ja lähteä kuromaan tappioasemaa maali kerrallaan. Katsotaan saako Tenn heräteltyä joukkojaan.

2.erä
0.18 0-4 Dinho 1+2 (Nurro 2+1 Duda 1+1) Heti ensimmäisestä hyökkäyksestä bläkki iskee pelin jo lukemiin 0-4.
0.24 0-5 Duda 2+1 ( Dinho 1+3) Mitkä maalibileet täälki alko.
0.41 0-6 Dinho 2+3 (Nurro 2+2 IsoLutka 0+4) Kyllä on Paraden pojat peli päällä, kun näyttää kaikki uppoovan.
KoHu ei saa jostakin syystä oman alueen peliään kuntoon ja peli kyllä on ihan sekaisin. Parit satunnaiset laukaukset on saaneet ammutttuu huonolla menestyksellä, kunnes ajassa 3.13
1-6 Kentu 1+0 (Inferno 0+1) Kentu täräyttää hyvän laukauksen ja kavennusmaalin taululle.
KoHun pelaajien höntsäillessä parade pyörittää miten haluaa peliä.
4.58 2-6 Inferno 1+1 (Kentu 1+1 Coji 0+1) KoHun pojat koittaa tosissaan kuroa peliä tasoihin.
5.38 3-6 Kentu 2+1 (Inferno 1+2 Tenn 0+1) Jos sama ralli jatkuu niin Konholaiset vielä voittaa tämän pelin ja jättää Bläkin nuolemaan näppejään.

Torjunnat: KoHu: 4 Parade: 5
Hallinnat: KoHu: 46% Parade: 53%

Hmm… Ekaksi näytti Paraden menevän menojaan KoHun hölmöiltyä, mutta roolit vaihtuivat ja KoHu kaappasi parit häkit Parade päätyyn ja peli näyttääkin jo taululla lukemia 3-6. Jänskä viimenen erä tulossa. Jatkaako KoHun hyökkääjät maalintekoa samaan tahtiin vai parantaako Paraden pelaajat peliänsä ja hoitavat hallissa olleen pelin kunnialla nimiinsä.

3.erä
Alotuskiekon kaappaa Dinho nimiinsä. Heti 3v1 KoHu päätyyn, mutta kohu veska hoitaa tyylillä.
Hurjat saa pari nopeeta vastahyökkäystä, mutta ei maalia.
1.46 3-7 Nurro 3+2 (Duda 2+2 Dinho 2+4) Hienon rakentelun päätteeksi Nurro iskee kiekon häkkiin hallusti.
3.56 4-7 Kentu 3+1 (Inferno 1+3) Kentu tällää hienosti kiekon bläkki päätyyn ja kaventaa peliä, mutta taka-ajo alkaa varmaan vähän myöhässä.
5.00 ajassa Infernolla avopaikka, mutta parade mokke hoitaa nätisti. Erän loppu nyt menee ihan pitkien ja paitsioiden lätkimisten parissa.

Torjunnat KoHu: 5 Parade: 8
Hallinnat KoHu: 50% Parade: 49%

Viimeinen erä elettiin tasaisissa merkeissä, mutta ei tainnut enää löytyä KoHun pelaajilta peli-intoa Paraden hurjan toisen erän takia. Pelistä tuli ihan erilainen mitä odotin ja mitä annettiin ymmärtää.

*** Nurro
** Dinho
* Kentu

Joo kiitti hassusta ja tapahtumarikkaasta ottelusta joukkueille ja parille katsojalle ja hyvät sunnuntai illanjatkot.
Tuomari: Winamp
Lisätty: 12.04.2009 23:14