Black AvengersBlack Avengers - Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 3-3

Mendes 0+1=1
Panu 0+1=1
Samsonov 3+0=3
Vatten 0+0=0

Otteluennakkoa: Metallurgilla pudotuspelipaikka on jo varmistunut, Avengers puolestaan välttäisi yhdelläkin
pisteellä karsintoihin joutumisen.

1.erä

00:15 Samsonov uittaa ottelun avausmaalin vanhanaikaisella
02:49 Samsonov upottaa viivan tuntumasta kovan maskin takaa numeroiksi 0-2
03:36 Vilusen komea veto B-pisteen kaaren tuntumasta muuttaa numerot 1-2:n
04:20 Vilunen lyö maalin kulmalta komeasta zipistä hutikudin, kun tyhjä maali ammotti jo edessä

Ottelunkulkua: Molemmilla joukkueilla oli omat painostusjaksonsa (Avengersilla ehkä hieman pidemmät)
ja ensimmäisessä erässä nähtiin viihdyttävää ja yleisöönmenevää, hyökkäävää peliä molemmin puolin.

B moken torjunnat: 2, hallinta 63%
M moken torjunnat: 3, hallinta 36%

2.erä

00:10 Avenger murtautuu heti vaarallisesti hyvään vetopaikkaan, mutta ei mene kovakaan veto
00:32 Vilunen pääsee vetämään tutulta paikalta, B-pisteen kaarelta, mutta punaisten maalivahti on hereillä.
Jatkotilanteesta kiekko kuitenkin pomppaa Metallurgin pakin jalasta omaan maaliin.
01:?? Mendes pistää kiekon oman maalin tolppaan, mutta saa kuitenkin siivottua lopulta kiekon väljemmille
vesille.
02:25 Vilunen pääsee laukomaan viivan jälkeen maskin takaa alanurkkaan lukemiksi 2-3 mustapaidoille.
03:25 Samsonov pelaa Panulle loistopaikan ja tyhjä maali ammottaa, mutta Avengers-pakki saa kroppansa eteen
04:20 Panun sydänkohtaus

Ottelunkulkua: Vähän pelikatkoja, paljon maaleja.. yleisöäkin kivasti yli 10 ja varmasti ovat pitäneet
näkemästään vauhdikkaasta ja tasaisesta pelistä. Ensimmäisen erän mukaisesti Avengers loi pitkiä painostus-
jaksoja Metallurgin päätyyn, kun taas punapaidat iskivät ahneesti vastahyökkäyksillä takaisin.

B moken torjunnat: 2, hallinta 61%
M moken torjunnat: 6, hallinta 38%

3.erä

00:10 Samsonov iskee jälleen erän alussa: aluksi laukaus pakkia housuihin ja irtokiekko lähes tyhjään
maaliin
01:30 Samsonov uittaa kiekon melkein sisään vanhanaikaisella
02:44 Samsonov olisi päässyt puolittain läpi, mutta kiekko oli tällä kertaa nopeampi ja meni pitkänä
päätyyn
03:28 mustapaidoilla riparista tyhjä maali edessä mutta ei osu Avengers- hyökki pomppivaan kiekkoon.
04:19 Samsonov hakee jälleen vanhanaikaista, mutta tilanne päättyy vahingossa siihen, että mokkea lyödään
sormille

Ottelunkulkua: Kolmas erä oli lähes kahden aikaisemman kopio mustapaitojen hallitessa peliä ja punapaitojen
iskiessä terävästi vastaan.

B moken torjunnat: 3, hallinta 58%
M moken torjunnat: 4, hallinta 41%

Ottelun analyysi: Erittäin vauhdikasta ja tilannerikasta peliä loppuun asti. Metallurgilla oli loppujen
lopuksi enemmän vaarallisia paikkoja, mutta toisaalta Avengers hallitsi peliä pitkät tovit Metallurgin
päädyssä.

*** Samsonov - Teki kaikki Metallurgin maalit ja oli muutenkin jatkuvasti vaarallinen hyökkäyspäädyssä.
** Vilunen - Maalasi vastaavasti mustapaitojen jokaisen häkin oikeastaan kaikista paikoistaan mitä sai.