Lousiana Rangers: Cokis, Geflado, Marleau, Oxygen

New Delhi Bulls: melissa, montel, k0la, k.a.p.u

1.Erä
0.01 Erä alkaa NDB lagailulla
0.25 0-1 k0la (k.a.p.u, melissa) – Ensimmäisestä 2v1-tilanteesta ja k0la viimeistelee suoraan syötöstä takanurkkaan
2.59 0-2 k0la - Ohi meni
3.16 0-3 k0la (melissa, montel)- melissalta oiva avaus pakkiparin väliin ja k0la läpäristä kasvattaa LR tuskaa!
5.23 1-3 Marleau riistää kiekon NDB:n alueella ja jäätävä veto etualakulmaan. Tästäkö alkaa LR nousu mukaan taistoon?

LR poss: 53 saves: 6
NDB poss: 46 saves:1

2.Erä
5.29 1-4 k.a.p.u (Montel, melissa) – k.a.p.u karkaa pakeilta läpi valelaukauksella maalivahti kebabille ja GOAAAL!

LR poss: 52 saves: 2
NDB poss: 47 saves: 4

3.Erä
1-5 k.a.p.u (k0la, Montel) – kapulle pedataan maalineteen paikka, josta hän ei erehdy!
4.46 2-5 Geflado (Marleau, Oxygen) – Hieman onnekkaasti kiekko pomppii maalinedustalle ja kiekko tyhjään pömpeliin.
5.50 2-6 Montel (k.a.p.u) Huntiks meni

LR poss: 36 saves: 3
NDB poss: 63 saves: 4

Yhteenveto ottelusta:
NDB oli paremmin latautunut alkuun ja iski 3.16 mennessä Lousianan puolustuksen tökkiessä pahasti lukemaksi jo 3-0.
Ensimmäinen erä täysin NDB:n nimiin.

LR ryhdistäytyi hieman toiseen erään ja sai luotua paikkoja NDB:n maalille. Viimeinen silaus pysähtyi usein joko maalivahtiin tai puolustajan luistimiin. Mitä pidemmälle mentiin alko näyttää aika väsyneeltä kiekolta ja NDB olisi voinut kasvattaa johtoaan lukuisia kertoja, ellei olisi tyrinyt loistavia maalipaikkoja.

Viimeinen erä tuntui pitkästyttävän tylsältä, vaikka maalinteossa onnistuttiinkin muutaman kerran. NDB kuitenki hoiti homman rutiinilla ja saa elintärkeät vieraspisteet kotiin.

Mills-lane tuomari kiittää!
Tuomari: Rnd
Lisätty: 21.07.2009 00:50
joukkueet tulos tuomari aika
Louisiana RangersLouisiana Rangers vs. New Delhi BullsNew Delhi Bulls 2 - 6 Rnd 21.07.2009 00:50