Greippi 0+1=1
Lust 1+0=1
vaziljevz 0+1=1

Raportti
Vastakkain asettuvat Metsäkedon Murmelit, sekä Perkeleen pikkuenkelit suoraan Helvetistä! Waspilaiset ovat tällä kaudella pelanneet kaksi peliä, ja molemmille kerralla he ovat joutuneet maistamaan tappion karvasta kalkkia. Voittavatko he viimeinkin, vai nappaavatko Murmelit kauden kolmannen voittonsa, se jää nähtäväksi..!

1. Erä

Alku näyttää ainakin lupaavalta Waspilaisten kannalta, kun Lusti rikkoo kuparisen Sedän tarjoilusta.

0-1 Lust 1+0 Setä 0+1 Greippi 0+1

Marmotit pistävät hanakasti hanttiin, ja tasoittavat ottelun vielä ensimmäisen erän lopuilla. Tauolle lähdetään lukemissa 1-1.

1-1 nenä 1+0 Maila 0+1

2. Erä

OIJOIII! 2-1 BY PIRELLI! (1+0) Maila Syöttää (0+2) sekä NENÄ (1+1). Murmelien kauniin syöttelyn jälkimainingeissa Pirelli lataa tolpan kautta kiekon maaliin.

Maalin jälkeen peli hieman rauhoittuu ja pelistä tulee hieman tasaisempaa. Tilanteita tulee ja menee, mutta maaleja ei synny. Muutaman kerran kiekko on viuhahtanut pelottavasti muutamien senttien päästä maalista, mutta ainakaan toistaiseksi kenenkään pokka ei ole riittänyt siihen viimeisen, RÖYHKEÄÄN niittiin, MAALIIN!

3. Erä

Ampiaiset ovat yhden maalin tappioasemassa, ja pelaavat näyttävät nälkäisiltä. Viimeisestä erästä on tulossa varsinainen jännitysnäytelmä, jota on seuraamassa jopa kahdeksan pelaajaa.

7-1 nenä 4+3

Ottelu siis päättyi Marmotsien hienoiseen voittoon. Pelin jälkimainingeissa pistimme reportterimme hommiin ja koitimme saada haastatteluun Murmeleiden avainpelaajia... --->

Noh.. Nenä, Kolme erää ja neljä upeaa maalia.. Miltäs nyt tuntuu?

No jaa.. ei miltään.

Vielä tämän jälkeen Maila arvosteli rankoin sanavalinnoin tuomaripeliä, mutta onneksi tuomarimme oli hellästä päästä, ja soppa saatiin sovittua hyvissä ajoin.