PaG 0+0=0
peco 0+1=1

1. Erä

Molemmat joukkueet pelaavat aktiivista syöttelypeliä, ja kiekko liikkuu rivakasti päädystä päätyyn.

Hyökkäyspään aloituksen jälkeen Jonaz pääsee oivaan laukaisupaikkaan, eikä erehdy, vaan tällää kiekon tolpan kautta maaliin.

0-1 Jonaz 1+0 Henty 0+1

Maalin jälkeen Hatebreeder hakee vimmatusti tasoitusta, mutta tilanteet tyssäävät namusetien puolustajiin.

Puoliminuuttia ennen erän päättymistä Pt karkki pelaa hyökkääjänsä one timeriin, josta henty siirtää kiekon varmasti reppuun.

0-2 Henty 1+1 Jonaz 1+1 Peco 0+1

2. Erä

Hatebreeder saa viimein maalihanat auki, kun Pysti ujuttaa kiekon vanhanaikaisella maaliin.

1-2 Pysti 1+0 Warren 0+1 Gorbtst 0+1

3. Erä

Hatebreederin tasoitus syntyy minuutin pelin jälkeen, kun Gorbtst tällää kiekon tolpan kautta maaliin, Warrenin ja Pystin tehdessä esityön.

2-2 Gorbtst 1+1 Warren 0+2 Pysti 1+1

Pt Karkki ottaa johtoaseman uudelleen haltuunsa, kun Jonaz sivaltaa kiekon etukulmasta sisään

2-3 Jonaz 2+1 Henty 1+2

Loistavan pelin pelannut Henty upottaa kiekon maaliin millin tarkasti p-pisteen tuntumasta, ja näin ollen sinetöi ottelun loppulukemiksi 2-4.