Korpikari
Vlasak26

Maamme laulumme saapuu tällä kertaa esittämään Yhdysvaltain ensimmäinen nainen, Michelle Obama! Kaunis tulkinta siivittää illan tunnerikkaan jännitysnäytelmän alkuunsa!

<b> 1. Erä </b>

00:55 nähdään ottelun avausmaali, kun Korpikari ja Avenger pääsevät oneen. Korpikari manuttaa tarkasti Aven lapaan, ja Ave lataa kiekon tolppien väliin.

Avenger 1+0 Korpikari 0+1 Gaizka 0+1

02:00 Henty esittelee meille upeaa mailatekniikkaansa, kun hän pujahtelee läpi Bave puolustuksen, laukoo maalivahtia kohti, hakee itse riparit ja iskee sekamelskan keskeltä kiekon maaliin.

1-1 Henty 1+0 Fencer 0+1 Hei 0+1

05:23 SUUUDELLAANN!!!! Huutaa joku tuntemattomaksi jäävä naishenkilö katsomosta, kun Henty veivaa toistamiseen Bave puolustuksen hajalle ja iskee maalin upean yksilösuorituksen päätteeksi.

2-1 Henty 2+0 Fencer 0+2

<b> 2. Erä </b>

00: 44 Kostaja kostaa Pt karkille nopeasti, kun Vlasak passaa suoraan Avengerille hyökkäyspään aloituksessa, ja Avenger pamauttaa hirveän tällin takakulmaan.

2-2 Avenger 2+0 Vlasak 0+1

02:29 Fencer ei tyydy kuitenkaan tilanteesen, vaan vie namusedät uudelleen johtoon timmillä vedolla.

3-2 Fencer 1+2 Hei 0+2

03:10 Baven kuittais on taas nopea, kun maaleja liukuhihnalta latova Avenger iskee illan kolmannen osumansa! *Heittää hattunsa jäälle*

3-3 Avenger 3+0 Gaizka 0+2

05:58 Henty lipuu BAven siniviivan yli, liukuu kohti päätyä, laukoo, ei lauo, syöttää taktisesti seläntakaa Fencerille joka näkee sielunsa silmin Avengerien tyhjänä ammottavan maalin, ja tällää pelivälineen tuhattaviittäsataa takanurkkaan.

4-3 Fencer 2+2 Henty 2+1

<b> 3. Erä </b>

Viimeiseen erään lähdetään siis Pt karkin hienoisessa johdossa. Onnistuvatko he pitämään pintansa, vai jatkavatko Avengerit hirmuvirettään?!

Viimeinen erä on tasaväkistä vääntöä puolelta toiselle, ja molemmat hakevat aggressiivisesti sitä ratkaisevaa maalia. Pt karkki tuntuu olevan kuitenkin ehkä hieman puolustavammalla kannalla. Avengersien raivokas tasoituksen hakeminen on kuitenkin lähellä kostautua erän loppuhetkillä..

05:01 Hei pelataan läpäriin, hän jäädyttää moken ja tyhjä maali ammottaa edessä. Viime hetkellä paineet kuitenkin kasvavat miestä suuremmiksi, ja Hei laukoo tolppaan.