Maila 1+1=2
Montana 1+1=2

Aluillaan runkosarjan ottelu Kärkiryhmän ja Marmotsin välillä.
Alkuasetelmat:
Kärkiryhmä on metsästänyt A-konferensissa kolmeastatoista ottleustaan 5 voittoa ja on näillä avuin sarjataulukossa jopa toisella sijalla. Neljästätoista ottelustaan puolet voittanut B-konferenssin Marmots on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla kolme.
Odotettavissa täten mitä mielenkiintoisin ottelu.

*** Period 1/3 ***

*** 00.42 1-0 - Mozjakin (Antho, Ruso) - Yksinkertaisen siirtelyn päätteeksi laukaus helpohkosti etukulmasta sisään.
*** 01.29 1-1 - Maila (Montana) - Läpiajon tapainen kaiketi.
*** 04.40 - Joukkueiden iskiessä pitkää vääntyy tuomarinkin naama pieneen virneeseen tuijotellessä kärkiryhmän logoa.

Erä hienokseltaan Kärkiryhmän hallintaa, joukkue loi muutamia ylivoimatilanteita vihollisen päätyyn ja Marmots-maalivahti sai pariin otteeseen venyä parhaimpaansa. Kaikenkaikkiaan kuitenkin, myös tilastojen valossa, odotetun tasaista vääntöä

Poss: 50-50
Saves: 3-3

*** Period 2/3 ***

*** 04.23 2-1 - Anto - Ei nähny, mutta etukulmaan sijoitti. Tämä saattaa olla kovakin pala näin tiukassa ottelussa.
*** Hollow kicked stp from the room - Duty calls!

Voimasuhteiden vaaka kallistui tässä erässä selkeästi marmotsin puolelle. Erän alusta alkaen painetta lyötiin Kärkiryhmän päätyyn ja ensimmäisessä erässä nähdyt, silloinkin harvat, ylivoimatilanteet, karsittiin hyvin pitkälti pois. Tästä huolimatta maalinteosta vastasi Kärkiryhmä yhden täysosuman voimin, suotujen tilanteiden käytön tärkeys todistettiin jälleen kerran.

Poss: 45-54
Saves: 2-0

*** Period 3/3 ***

*** 01.15 2-2 - Montana (Maila, Dust) - Perhana, heti iskivät kun kummastelin miksei spotify reagoi käskyihin.
*** 01.32 3-2 - Antho (Ruso, Mozjakin) - Perhana, heti iskivät toisenkin kun kirosin edellistä.
*** 03.49 4-2 - Mozjakin (Ruso, Gamer) - Rämpytyskilpailun voittajaksi selviää Mozjakin joka pääsee sijoittamaan kiekon tyhjään maaliin. Tämä taisi olla tässä.

Pelitapahtumat huomioiden olisi allekirjoittanut suonut Marmotsille lempeämmänkin kohtalon, mutta kohtalot eivät onneksi ole minun käsissäni. Kärkiryhmä ottaa hyvän viimeistelyn siivittämänä kauden kuudennen voittonsa ja siirtyy pisteen päähän A-konferenssin kärjessä porskuttavasta IHT Guerillasista.

Poss: 52-47