kempo 0+0=0
napsu 0+0=0

Noniin. Alkamssa runkosarjaottelu IHT Guerrillas - ERC Ingolstadt. Guerrillas majailee A-konfferenssin kärjessä, kun taas ERC loikoilee samaisessa konferenssissä kolmantena.

Seuraa häntä:

IHT Guerrillasin puolelta esiin nostaisin Helkkiksen, joka on aina vaarallinen maalintekijä. Myös nuijapää on väläytellyt ajoittain osaamista hyökkäyspäässä. Needing pitännee ERC hyökkääjät kurissa.

ERC:n riveistä Jimbo on myöskin vaarallinen maalintekijä. Saa nähdä, kuinka hyvin muut ERC:n pelaajat pystyvät haastamaan ennakkoon hieman kovempaa Guerrillasin poppoota.

05:55 Hyvin rakennettu tilanne guelta, Leivän laukaus ei vain uppoa

Erä päättyy, 0-0 tilanteessa toiseen erään. Ensimmäinen erä sekavaa päästäpäähän menemistä muutamia pyörityksiä lukuunottamatta.

2.erä

07:04 hyvä guerrillas pyöritys päättyy nuijapään kunnianhimoiseen yritykseen kuljettaa kiekko maaliin
07:58 nuijapään hyvä vetopassi, mutta ei aivan saa helkkis kiekkoa kiinni
<b>08:33 1-0 Helkkis (Leipä, Needing)</b> Helkkis haastaa hyvin puolustuksen ja iskee novilla häkkiin
08:40 Helkkis kusee puolittaisen läpärin
09:01 Guerrillasin 2vs1 hyökkäys tyrehtyy Jiggaan
09:39 Needingin epätoivoinen yritys laukoa kiekko maaliin omasta päästä
<b>11:13 2-0 nuijapää</b> nuijis saa kiekon ERC alueella ja niittaa hieman onnekkaastikkin sen etukulmasta sisään
11:57 3vs1 hyökkäys guella, ei tulosta

Erä päättyy ja tämä erä siis meni Guerrillasille kaksi-muna. Aika sekavaa vieläkin, Sissit saivat kuitenkin vähän kiinni juonesta. ERC:ltä heikompi erä, kuin avaus. Kolmanteen erään lähdetään tilanne suht avoinna vielä. ERC:n täytyy petrata paljon mikäli haluaa voittaa. Onko kellään halua ottaa se sankarinviitta harteilleen ja tuoda peliin eloa, saa nähdä.

3.erä

12:30 adih lagaa ja pitkän heitto alkaa
13:10 kempo astelee kehiin paikkaamaan adihin
<b>13:38 3-0 Helkkis (nuijapää)</b> huolimatonta pelaamista ERC:ltä omalla alueella, kiekonriisto, tarjoilu ja niitti keskelle
14:48 Jimbolla hyvä tilanne, ei uppoa
<b>15:18 4-0 Helkkis (nuijapää, Leipä)</b> nuijapään upea vetopassi vapauttaa vapaana olleen helkkiksen maalin edustalta ja mies kiittää kuljettamalla kiekon tyhjiin
16:27 hirveä sählinki ERC maalilla, mutta ei maistu
<b>17:04 5-0 Helkkis (nuijapää)</b> ihme sähellystä ERC alueella ja maalintekijä kiittää jälleen
<b>17:42 6-0 Helkkis (nuijapää, Needing) </b>nuijapää vapauttaa Helkkiksen puolittaiseen läpiajoon ja verkot laulaa Eiffelin im blueta

Ottelu päättyy lukemiin 6-0 ja selittelyille ei liene sijaa. Guerrillas oli parempi joka osa-alueella. Pelin loppuun kempo lateli vielä tyhmiä kommentteja ja pilasi ERC:n pelin täydellisesti.