Ei maaleja.

Poss: Black Avengers 53 % Spartans 46 %
Saves: Black Avengers 3 Spartans 2

<b>2.Erä</b>
01:54 0-1 mihail (mku) Avengers puolustus menettää pahasti kiekon oman maalin edustalla ja mihail pääsee iskemään vapaasti ottelun avausmaalin mku:n syötöstä.
05:24 1-1 Avenger (Miqu) Miqu ja Avenger pääsevät vapaasti 2vs0 hyökkäykseen ja Avenger tasoittaa ottelun 1-1 ajassa 05.24.
05:59 1-2 mku (mihail, Riadinski) Toisen erän viimeisellä sekunnilla Spartansin mku iskee Spartansin johtomaalin.

Poss: Black Avengers 50 % Spartans 49 %
Saves: Black Avengers 1 Spartans 1

<b>3.Erä</b>
Kolmas erä alkaa mielenkiintoisesti kun kesken ottelun Spartansin kokoonpanoon liitetty jamsu tekee ensiesiintymisensä Spartansin paidassa WAHL:ssä.

04:13 2-2 Miqu (-) Kiekko osuu ensin laukauksesta Spartans maalin tolppaan ja jää sen jälkeen pyörimään maaliviivalle josta Miqu käy törkkäämässä kiekon lopulta maaliin asti, tasoittaen ottelun 2-2.
04:45 2-3 mku (-) Vain puoli minuuttia edellisestä ja mku iskee kiekonriiston seurauksena maalinedustalta Spartansien 2-3 voittomaalin.

Saves: Black Avengers 3 Spartans 3

<b>Loppukommentit:</b>
Tasainen vääntö kuten tilastotkin osoittavat. Molemmilla oli paikkansa ratkaista ottelu, ja tällä kertaa peli kääntyi niukasti Spartoille. Avengerseilla oli ajoittain ongelmia luoda organisoituja hyökkäyksiä, mutta sillä oli silti tarvittavat maalipaikat ottelun ratkaisuun. Tänään ei vaan maistunut.

<b>Ottelun tähdet:</b>
*** Mku - Ratkaisi ottelun kahdella maalillaan.
** Avenger - Oli jälleen Avengersien vaarallisin pelaaja hyökkäyspäässä, ei kuitenkaan pystynyt hyödyntämään maalipaikkojaan toivotulla tavalla.
* Riadinski - Puolusti kohtuu varmaotteisesti Spartansin alakerrassa.
Tuomari: Greippi
Lisätty: 29.10.2009 00:34