HatebreederHatebreeder - NativesNatives 1-2

Lehtonen3 0+1=1
Tea 0+1=1
Zudorimo 1+0=1

<b>1.Erä</b>
03:39 1-0 Shazam (Leka, Pysti) Shazam pyöräyttää näppärästi vanhanaikaisella Hatebreederin 1-0 maalin.

<b>3.Erä</b>
01:30 1-1 Zudorimo (Blokki) Zudorimo tasoittaa ottelun 1-1 komealla laukauksellaan takakulmaan p-pisteen tietämiltä.
02:27 1-2 Blokki (Tea, Lehtonen3) Minuutti edellisestä ja Natives pääsee 2vs1 hyökkäykseen josta Blokin terävä laukaus painuu toistamiseen Hatebreederin maaliin. Tämä jää myös ottelun viimeiseksi maaliksi ja näin Natives korjaa 1-2 voiton.

Poss: Hatebreeder 48 % Natives 51 %
Saves: Hatebreeder 3 Natives 2

<b>Loppukommentit:</b>
Hatebreeder hallitsi varsinkin ottelun toista erää todella selvästi, mutta ei pystynyt hyödyntämään kovaa pyöritystään ja selvästi tuskastui kolmannessa erässä Nativesin sinnikkääseen puolustamiseen. Natives taas pystyi kolmannessa erässä parantamaan peliään ja Zudorimon ja Blokin komeilla kaukolaukauksilla ratkaisi ottelun edukseen. Vaikka Hatebreeder hallitsi ottelua selvästi ja pyöritti ajoittain pitkiäkin aikoja Nativesin päässä, niin joukkue ei tästä huolimatta saanut kovin montaa hyvää maalintekopaikkaa.

<b>Ottelun tähdet:</b>
*** Tea - Puolusti urhoollisesti Nativesin alakerrassa, blokaten monta vaarallista laukausta.
** Blokki - Ratkaisi ottelun kaukolaukauksellaan ja oli muutenkin kohtalaisen pirteällä pelipäällä.
* Shazam - Teki minkä pystyi Hatebreederin hyökkäyksessä, näytti kuitenkin kolmannessa erässä tuskastuvan koko joukkueen tavoin.

Tuomari: Greippi
Lisätty: 29.10.2009 18:17