Jonaz 1+0=1
PaG 0+3=3
viileä 3+0=3

Raportti
Sunnuntai-illan ottelussa Wasp - PT Karkki oli mukana tavallista enemmän jännitystä kun Wasp jahtasi kahdeksatta peräkkäistä voittoaan liigassa ja tätä myöten WAHL ennätystä putkeen voitetuissa otteluissa.

<b>1.Erä</b>
02:06 0-1 viileä (PaG, Fencer) PT Karkki pyörittää Waspin alueella ja kiekko siirretään viileälle joka täräyttää etukulmasta Karkin 0-1 johtomaalin.

04:45 0-2 Jonaz (PaG) Kesken Waspin pyörityksen PaG löytää keskialueelle unohdetun Jonazin joka karkaa puolittaiseen läpiajoon ja iskee Karkille toisen maalin takakulmaan suuntautuneella laukauksellaan.

Poss: Hc W.A.S.P. 42 % PT Karkki 57 %
Saves: Hc W.A.S.P. 3 PT Karkki 1

<b>2.Erä</b>
01:39 1-2 Innocent (-) Karkin puolustuksen pahan kiekonmenetyksen jälkeen Innocent pääsee vispailemaan 1-2 kavennusmaalin Waspille.

03:04 1-3 viileä (PaG) viileä iskee komealla kaukolaukauksella p-pisteen tietämiltä vierasjoukkueelle 1-3 maalin.

Poss: Hc W.A.S.P. 49 % PT Karkki 50%
Saves: Hc W.A.S.P. 1 PT Karkki 3

<b>3.Erä</b>
00:53 2-3 Maple (Innocent, Naigell) Wasp aloittaa kolmannen erän väkevästi ja koko ottelun pimennossa ollut Maple pääsee iskemään 2-3 kavennuksen maalinedustalta.

02:41 2-4 viileä (-) Wasp menettää kiekon vaarallisesti omalla alueella ja viileä iskee ottelun kolmannella maalillaan Karkin 2-4 johtoon.

05:01 3-4 Naigell (Maple) Maple syöttää Naigellin läpiajoon ja tämä iskee vielä toivoa Waspille, kaventaen ottelun 3-4.
Tämä ei kuitenkaan riitä vaan PT Karkki voittaa ottelun 3-4 lukemin.

Poss: Hc W.A.S.P. 41 % PT Karkki 58 %
Saves: Hc W.A.S.P. 4 PT Karkki 2

<b>Loppukommentit:</b>
Karkki hallitsi varsinkin ottelun ensimmäistä erää ja iski erässä myöskin kaksi maalia. Toinen erä oli huomattavasti tasaisempi ja Waspi sai pelistä selvästi paremmin kiinni. Kolmannessa erässä Waspi aloitti raivoisan takaa-ajon, mutta viileän 2-4 maali ratkaisi lopulta ottelun. Näin Waspin seitsemän ottelun voittoputki katkesi vihdoin.

<b>Ottelun tähdet:</b>
*** Jonaz - Oli todella vaarallinen Waspin puolustukselle tänään, teki "vain" yhden maalin mutta tästä huolimatta oli selvästi Karkin paras pelaaja ottelussa.
** PaG - Pelasi varmaotteisesti Karkin alakerrassa koko ottelun.
* Innocent - Oli Waspin vaarallisin pelaaja hyökkäyspäässä, tänään myös Kuusamon miehellä oli ongelmia viimeistelyssä.

Tuomari: Greippi
Lisätty: 01.11.2009 18:54