Siniviiva HTSiniviiva HT - PehmotPehmot 0-2

Dices 0+1=1
Kaehola 1+0=1
MutiM 1+1=2
Pelto 0+2=2

Ennakkoasetelmat: Pehmot näkyy aloittaneen kauden erittäin vakuuttavasti 3:lla peräkkäisellä voitolla. Siniviiva mursi jään tämän kauden osalta rökäletappiolla Sellukadulle. Nähtäväksi jää kääntyykö SHT:n kelkka jo tässä vaiheessa vai jatkaako Pehmot voittokulkuaan.
Siniviivalta täytyy seurata Massimoa ja Pehmoilta Peltoa, muistaakseni molemmat mannet tuttuja JYP:in riveistä.

[b]*** 1. erä ***[/b]

*** Peli käyntiin, yleisössä hilijasta

[i]saves: 3-5, poss: 55%-44%[/i]

Analyysi 1. erästä: Erä sujui Siniviiva HT:n komennossa. Tupla hoiti Pehmojen hyökkäykset jo hyvissä ajoin siniviivalla, lukuunottamatta paria kaukolaukausta ja yhtä hyvää aluepyöritystä Pehmoilta. Toisessa päässä SHT sai hyökkäykset työnnettyä syvälle, mutta maalia ei pyrkimyksistä huolimatta saatu aikaiseksi. Maalivahti ja Pehmojen joukkuepuolustus olivat tässä erässä läpäisemättömiä.

[b]*** 2. erä ***[/b]

*** 5:32 0-1 by MutiM (1+0) Pelto (0+1) Dices (0+1) Manupassi maalille ja siellä yksinään ollut MutiM maalaa varmasti, Tupla on erehtynyt harhailemaan pois tontiltaan ja alimpana ollut matudude ei saanut syöttöä katkaistua.

[i]saves: 1-2, poss: 54%-45%[/i]

Analyysi 2. erästä: Täysin samanlainen erä kuin edeltäjänsä aina viidennelle minuutille asti, SHT kontrolloi ja Pehmot haki maalia vastahyökkäyksistä ja onnistui siinä lopulta.

[b]*** 3. erä ***[/b]

*** Hurja takaa-ajo odotettavissa 0.01 ->
*** 2:00 joku Pehmoilta lagailee ja neppaillaan hetki icingeja
*** 2:20 peli jatkuu
*** 3:00 Massimolla erittäin hyvä paikka maalintekoon aivan maalivahdin nenän edessä, mutta laukaus epäonnistuu hieman ja hasekki pystyy sen korjaamaan talteen
*** 4:09 0-2 by Kaehola (1+0) Pelto (0+2) MutiM (1+1) Kaehola pääsee nousemaan maalin kulmalle ja sijoittaa tarkasti tolpan kautta sisään
*** TÖÖT, 0-2 Pehmoille.

[i]saves: 0-4, poss: 46%-53%[/i]

Analyysi 3. erästä: SHT nosti entisestään karvaustaan ja puolustuksessa otettiin enemmän riskejä, tämä avasi Pehmoille aiempaa enemmän maalipaikkoja. Tehottomuus paistoi SHT:n pelissä ja kun hyökkäyksessä ei osuttu mistään tolppien väliin, niin Pehmot pääsi rankaisemaan toisessa päässä.