Torgar 1+1=2

1.erä

<b>Erä lähtee käyntiin..</b>

Ja heti 12 sekunnin kohdalla pitkäkiekko.
Ensimmäinen minuutti ollut vain, päästä päähän pyörittelyä, KUNNES KÄRKIRYHMÄ SAA PAIKAN, mutta ei maalia (1:10)

Kärkiryhmä selvästi heräsi ensimmäisen minuutin jälkeen, sillä nytten peli on ollut selvästi Kärkiryhmän painostusta, kunnes tulee
offside (2:34)

2 vs 1 TILANNE MARMOTSEILLE JA MAALI!!!
DUST PAMAUTTAA MAALIN JA MARMOTSIT SIIRTYVÄT JOHTOON LUKEMIN 1 - 0
(3.30)

*** 1 - 0 by Dust (1+0) Jultse (0+1) Rasmus (0+1)

Kärkiryhmää voittaa aloituksen ja lähtee kolmen pelaajan voimin hyökkäämään, mutta ei saa maalia. (3:50)

Kärkiryhmän hyökkäys lähtee käyntiin, Douna vetää maalivahdillee, mutta ei! Maalia ei synny.(4:46)

*** Kärkiryhmä saves: 4, Poss: 56%, points: none

Ensimmäinen erä oli selvästi kärkiryhmän hallinnassa, mutta joukkue ei valitettavasti saannut maalia.

<b>Toinen erä alkaa!</b>

Marmotsit saavat heti paikan alkuun, mutta ei maalia (0:16)

Ja jonkin ajan kuluttua: MARMOTSEILLE 2 vs 1, jonka he ryssivät jollakin ihme konsttilla (0:46)

Marmotsit ovat ottaneet erän heti kätösiinsä, JA NIIN JULTSE PAMAUTTAAA! LUKEMIIN

2 - 0 Jultse (1+1) Rasmus (0+2) Dust (1+1)

SIINÄ ON KÄRKIRYHMÄN PAIKKA!! MUTTA MISSÄ ON PASSI?!?!, joten ei maalia kärkiryhmälle, jonka jälkeen marmots laittaa pitkän. (2:12)

2 vs 1 tilanne kärkiryhmälle, mutta ei! Marmotsien puolustaja ehtii hienosti väliin, jonka jälkeen tulee pitkäkiekko marmotsien päätyyn (3:14)

Kärkiryhmä saa kiekon , ja pyörittää, mutta marmots selviää! (3:31)
Torgar ,syöttää DOUNALLE, JA DOUNA VETÄÄ, ONKO SE MAALI!?!?!? EI OLE!!!! Vaks ehtiin väliin!. (3:55)

Ja jälleen kerran pitkäkiekko, mutta tällä kertaa Kärkiryhmän päätyyn ajassa (4:14)

PUERTO PÄÄSEE HIENOSTI SYÖTTÄMÄÄN ONE TIMERIIN JA KÄRKIRYHMÄ KAVENTAA TILANTEEN (noin 5:00)

2 - 1 Douna (1+0) Puerto (0+1) Torgar (0+1) (noin 4:50)

Ja erä päättyy!

*** Marmots saves: 0, poss: 44%, points: Rasmus 0+2 Jultse 1+1 Dust 1+1
*** Kärkiryhmä saves: 5 poss 55%, points: Puerto: 0+1 Douna: 1+0 Torgar: 0+1

Toisen erän alku oli selvästi marmotsien hallinnassa, kunnes KH heräsi ja näytti Marmotseille kuka kentällä määrää! KH tarvitsee vielä ainakin 1 maalin, jotta saisivat tasapelin, mutta saa nähä miten käy.

<b>3. Erä alkaa</b>

KH saa heti aloitus voiton, mutta marmotsin puolustajat ovat hereillä ja saavat vastahyökkäyksen, josta ei synny maalia. (0:23)

3. erä lähtenyt tasaisesti, kunnes MARMOTS SAA VASTAHYÖKKÄYKSEN 2 vs 1 TILANNE MITÄ TAPAHTUU PITÄÄKÖ KÄRKIRYHMÄ!! EI PIDÄÄ SE ON MAAAAALIII!!!!111yksyksyks JA RASMUS PAMAUTTAA TILANTEEN

3 - 1 by Rasmus (1+2), Jultse (1+2), Dust (1+2)

Jälleen kerran Rasmuksella paikka, mutta hän ei tee maalia. (1:45)

Kärkiryhmä saa hyökkäyksen , 2 vs 1 Vaks vs Ruso & Douna, mutta Vaksilta hienoa puolustusta, joten ei maalia! (2:05)

Kärkiryhmä pitää kiekkoa markkujen alueella, mutta tuloksetta. Maalia ei tule. (2:53)

Kärkiryhmä painostaa selvästi, kunnes tulee offside kärkiryhmälle ajassa 4:02.

Dust voittaa aloituksen, DUST SAA PASSATUA JULTSELLE, MUTTA MITÄ JULTSE EI SAA VETOA LÄHTEMÄÄN, joten maalia ei synny! (4:26)

Jälleen kerran offside, mutta tällä kertaa marmotseille (4:47)

Marmots voittaa aloituksen, mutta onnistuu kusemaan 3 vs 1 tilanteen!

JOSTA SEURAA KÄRKIRYHMÄLLE HYÖKKÄYS, OSITTAINEN 3 vs 1 VAKS ON PULASSA!! KÄRKIRYHMÄ SYÖTTÄÄ, MUTTA DUST EHTII HIENOSTI VÄLIIN, EIKÄ VIELÄKÄÄÄN MAAALIA!!

Ja vielä loppuu 2 vs 1 tilanne, Kärkiryhmälle, josta he yrittävät epätoivoista lättyä, joka ei onnistu.
MUTTA MITÄ!! KÄRKIRYHMÄ SAA MAALIN SILTI!!! KÄRKIRYHMÄ KAVENTAA(5:44)
Markut onnistuvat vielä kusemaan tässä ajassa KH:lle maalin.

3 - 2 by Douna (2+0)

MITÄ HELVETTIÄ!?!?? KÄRKIRYHMÄ MENEE TASOIHIN AJASSA 5:56
(tätä maalia en edes itse kunnolla nähnyt)

3 - 3 Torgar (1+1)

3. erä päättyy lukemin 3-3

Marmots saves: 3 , Poss:42%, points: Ramus 1+2 Jultse 1+2 Dust 1+2
Kärkiryhmä saves: 2, Poss: 57% points: Douna 2+0 Torgar 1+1 Puerto 0+1

Nämä kolmannen erän viimiset maalit olivat käsittömiä! Loppu oli huikeaa nousua Kärkiryhmältä. Tässä lopussa Kärkiryhmältä nähtiin hieno loppukiri! Mahtava peli!

<b>Tähdet</b>

*** Vaks, Ehdottomasti 3 tähteä Vaksille. Hienoa puolustusta!

** Douna, Hienosti sai pelattua Kärkiryhmälle nämä 2 maalia.

* Rasmus, Marmotsien tämän pelin paras hyökkääjä. Sai rakennettua hienoja paikkoja, mutta joistakin paikoista jäi silti maali uupumaan.

Tuomari: Pihusan
Lisätty: 14.03.2009 22:37