PehmotPehmot - Louisiana RangersLouisiana Rangers 1-1

deepi 0+0=0
Jtl 0+1=1
Outsi 1+0=1
serve 0+1=1

Alkamassa on jännittävä ottelu Pehmot vastaan Lousiana Rangers, jossa luvassa maaleja puolin kuin toisin ja sitten asiaan eli itse peliin.

02:19 Creepyllä hyvä vetopaikka kaarelta mutta mokke venyy jälleen
04:01 1-0 ! duckie ajaa maalille ja ampuu etunurkkaan PUTUM yksinolla pehmoille syöttäjinä kaehola ja creepy
04:13 LAGIMAALI! SELG
04:51 Creepy lagailee, Cors tulee tilalle pelaamaan.
05:37 Lousiana sai pienehkön myllyn pyörimään Pehmojen puolustusalueelle mutta tolppaa lähemmäksi he eivät pääse

Saves: Pehmot: 1 Lousiana Rangers: 2
Possit: Pehmot: 55% Lousiana Rangers: 44%

Aikalailla pehmojen komennossa mentiin, eipä kummallakkaan huippupaikkoja ollut mutta jatketaan toiseen erään Pehmojen 1-0 johdossa.

2.erä.
00:17 Pehmojen 2v1 ja Kaehola syöttää duckielle mutta jälleen kerran Lousiana Rangerssin huippuvireessä oleva maalivahti venyy kiekon tielle
00:48 Lousiana Rangersin 2v1 mutta outsi ajautuu liian pieneen kulmaan ja puolustaja pääsee peittämään syötön
01:49 Kaehola pääsee vetämään mutta on sidoksissa puolustajiin, laukaus epäonnistuu
02:17 Chucky pääsee vetämään b pisteiden välistä mutta deepi pelastaa
02:42 Outsi pääsee pommittamaan etukulmaan MUTTA Pehmojenkin maalivahti tuntuu olevan huippuvireessä ja torjuu Outsin laukauksen
04:43 duckie pommittaa mutta mokke torjuu
04:55 Outsi saa kiekon vastustajan sinisellä mutta ajautuu kahden Pehmopakin väliin.
05:57 Lousiana Rangerssilla 3v1 mutta ei maalia

Saves: Pehmot: 2 Lousiana Rangers: 5
Possit: Pehmot: 51% Lousiana Rangers: 48%

Lousiana Rangers pääsi jo vähän peliin mukaan mutta vielä pehmojen tahdissa tanssitaan, kolmanteen erään Pehmojen 1-0 johtoasemasta.

3.erä.
00:36 serve pääsee vetämään b pisteiden välistä mutta mokke venyy jälleen kiekon tielle
00:54 serve pääsee jälleen pommittamaan bpisteen tuntumasta mutta ei mene
01:02 duckie syöttää laidasta Kaeholalle, Kaeholalla on edessä tyhjä maali mutta tolppaan kilahtaa.
02:29 1-1 ! Lousiana Rangers riistää kiekon ja outsi pääsee läpi JA YKSIYKSI maalintekijä Outsi, syöttäjinä serve ja Jtl
03:22 Outsi pääsee serven syötöstä vetämään mutta Creepy pääsee väliin
04:30 Kaehola käy mokkeen käsiksi
05:46 Chucky pääsee pommittamaan bpisteeltä mutta mokke torjuu

Saves: Pehmot: 4 Lousiana Rangers: 3

Lousiana Rangers pääsi peliin mukaan tähän viimeiseen erään ja tasoittikin pelin 1-1 mutta ohi ei päässyt, hyvä ottelu oli.