Lucky EaglesLucky Eagles - Heaven ElevenHeaven Eleven 2-4

chande 1+1=2
Herra 0+2=2
Lico 2+0=2
sanfor 0+0=0

Joo eli vastakkain B-konferenssin 7. sijalla majaileva Lucky Eagles ja A-konferenssia dominoiva Heaven Eleven. H11 lähtee matsiin selvänä ennakkosuosikkina, mutta kaikennäköistä jännää voi sattua.
Yleisö meinottelee laittaa carhartille herätteitä aina ku on maalipaikka :(

<b>1. erä</b>

*** 0:29 *** violent behaviour by carhart, painopiste heti sinne missä se tulee todennäköisesti koko ottelun ajan olemaan, Eaglesin maalilla
*** 0:51 1-0 by Verottaja (1+0) Janne (0+1) Analyysi (0+1) BOOM! en nähny maalia mut tää tekee tästä pelistä erittäin mielenkiintoisen :))
*** 1:12 1-1 by chande (1+0) ilonpilaaja, kirjottelin edellistä

saves: 6-0, poss: 41%-58%

Onse jumafakinlauta ku H11 saa ton pelin pyörii nätisti hyökkäyspäässä. Tosin tässä erässä näkyi Lucky Eaglesin pakkipari, Stez-Analyysi, vetävän pidemmän korren ja pitäen Eaglesit voiton syrjässä kiinni. Eaglesillä myös pari vaarallista vastahyökkäystä.

<b>2. erä</b>

*** 3:30 pari paitsioo heavenilt ja pitkä lucky eaglesilt

*** 3:40 1-2 by Lico (1+0) chande (1+1) Herra (0+1) semmone
*** 5:08 2-2 by Janne (1+1) nokikkai molarin kanssa ja wristillä sisää

saves: 2-2, poss: 39%-60%

Lucky Eagles jatkoi samalla reseptillä kuin 1. erässä ja se tuntuu toimivan. Puolustus toimii mainiosti ja hyökkääjät käyttävät vähäiset paikat hyväkseen. Heaven kasvatti kiekonhallintaansa, mutta semmoinen viimeinen pinnistys jäi hyökkäyksissä puuttumaan. Tässä erässä H11 leipoi vähän enemmän ja laukauksia ei saatu perille kuin 3, joista 1 livahti sisään.

<b>3. erä</b>

*** 3:31 2-3 by Lico (2+0) carhart (0+1) vissii kuletus (32,4% varma) mut ainaki KLOPTÖÖT
*** 4:07 2-4 by carhart (1+1) Herra (0+2) one. kun tilaa oli niin Herra pääs veivaa ja Stez meni lankaan.

saves: 4-1, poss: 41%-58%

jou ihan ansaitusti Heaven korjasi 2 pistettä talteen, aika suvereeni esitys loppujen lopuksi. Lucky Eaglesilta hieno taistelu ja 2-4 tappio H11:lle on kuin voitto ilman sarjapisteitä (=ei mitään :S)