Sepikynä 0+1=1
Tea 0+1=1

Peli alkaa pikku lagailulla, parit pitkät ja sitte päästään pelaamaan. WASP hallitsee pelin alkua ja uskoisin, että kohta heiluu.
.. eikä mene kauaan kun;
1.23:WASP iskee ekan kerran, HOUSTON pelaa alalaidasta keskelle, josta Innocent jakaa vielä ylälaitaan Junicherolle josta Junicherolla sniputtaa b-pisteen kaarelta häkkiin. 1-0 WASPille!!
1.47 Eikä mene kauaa ja WASPi tekee uudestaan kauhea sumppu siihen natiivien maalille ja siitä sitten Innocent runnoo jotenkin maaliin.
Nyt on ottelussa pieni suvantovaihe, vaikkakin waspilla on hienoinen hallinta.
04.05: WASPi tekee jo seuraavan häkin kun Innocent iskee siitä jostain b-pisteiden välistä eikä natiivien moke voi mitään.
Alkaako WASPi hurjan alun jälkeen jarruttelemaan ja säilyttämään johtoa vai jatkaako se hurjaa hyökkäystä.
1. erä päättyy
Kyllähän se kieltämättä oli WASPin erä ja ansaittu johto.
WASPin moke seivas 1 kerran ja hallinta oli 59%
Natiivien moke torju 3 kertaa ja hallinta oli 40%
2. erä alkaa
WASPi vie ekan alotuksen ja kiekko välittömästi natiivien päätyyn josta natiivit saavat katkon ja lähtevät rakentamaan omaa hyökkäystä. Pientä pyörimistä seuraavaksi keskialueella ja sitten WASPi saa sen natiivien päätyyn ja natiivit yrittävät isoilla avata sitä sieltä. Näyttää olevan koko pelin kaava se, että WASPi lyö kiekkoa natiivien päätyyn ja he yrittävät purkaa sitä omille hyökkääjilleen. Nyt taas tämmöstä peruskiekkoa eli kiekko menee ympäri kenttää ilman minkäänalaista päämäärää. Meinas muuten tossa 4 minuutin kohalla natiivit heittää häkin WASPin moken riparista. JA SITTEEN natiivit räjäyttää tuhatpäisen vierasyleisön ja katto repeää ja lunta tulee sisälle (heh heh) AJASSA 04.26 SEPIKYNÄ namuttaa Antholle maalinkulmalle joka SIIRTÄÄ ANTHO SIIRTÄÄ kiekon WASPin häkkiin. (ei se niin hieno ollu miltä se nyt kuulostaa) ELI peli on nyt 3-1 WASPille. JA OIOIOIO ajassa 05.29 HOUSTON ampuu kovaa, mutta natiivien maalivahti saa kuin saakin venytettyä patjan eteen, huhuhu meinasin mennä maaliin. JA TAAS ajassa 05.46 MEINAA WASP heilutella verkkoa, eikä päädyn kalaverkkoa tällä kertaa vaan maaliverkkoa, mutta innocent failaa hyvästä paikasta maalin edestä 2vs1 hyökkäyksessä. JA ERÄ PÄÄTTYY TYYYYYYYYYT
2.erän tilastot:
WASPin maalivahti torjui 2 kertaa ja WASPin hallinta oli 57%
Natiivien moke torjui 6 kertaa ja heidän hallinta oli 42%

3.erä alkaa!
Kiekko pelataan erän alussa WASPien päätyyn josta KUN SALAMA KIRKKAALTA TAIVAALTA Antho siirtää natiivien jo 1 maalin päähään oioioio tästä saadaan vielä ottelu. aikahan oli 00.26
Nyt selvästi natiivit yrittävät vääntää sitä tasoitusmaalia ja yrittävät myllyttää WASPin päädyssä, mutta ei mene häkkiin. WASP ottaa tästä niin sanotusti nokkiinsa ja lähtee hyökkäämään aktivisemmin JAAA SIELLÄÄ PAUKKUU HÄKKKKIIIIIIIIIII HOUSTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON RÄJÄYTTÄÄÄ TÄMÄN hiljaisen, ankean ja tunteettoman yleisön JA PELI ON 4-2 WASP on matkalla voittoon! ps. HOUSTONin veto siis oli tosta aika kaukaa b-pisteiden välistä lataus lähti juuri LH Lift (http://www.lhlift.com/?action=etusivu) in mainoksen jälkeen.
Tästä seuraavasta natiivien hyökkäyksestä WASPi lyö pitkän ja mitää täällä tapahtuu Lightning iskee pelin alotuksen jälkeen vielä pelattavaksi.
Mutta nyt kaadetaan oikeen ämpärikaupalla vettä seuraavassa hyökkäyksessä Natiivien niskaan ja kaatajana HOUSTON: 5-3
Jo kyllä nytten peli on ratkennut on se ratkennut puoli minuuttia aikaa ja peli 5-3 WASPi voittaa tämän, mutta mitkä ovat lukemat.

OTTELUU PÄÄTTYYYYY lukemiin 5-3 WASPin voittoon
viimeisen erän tilastot: WASPin torjunnat 5 ja hallinta 55%