Enzio 1+0=1
Tassu 0+1=1
Timothy 1+1=2
ubeli 0+2=2

Alkamassa on playoffotteluiden toinen puolivälierä näiden joukkueiden välillä jossa vastakkain asettuvat Natives ja General. Ensimmäisen selkeän Generalin voiton jälkeen Natives on toivottavasti ryhdistäytynyt ja saamme nähdä kiekkoa parhaimmillaan!

1. Erä

0:10 Erä alkaa generalin hyökkäyksellä, josta ei synny mitään.
0:40 Timothylla hyvä vetopaikka ja laukas lähtee etukulmaa, mutta maalinsuulle vaihdettu kakkoskippari nappaa räpylällä.
1:37 0-1 Timothy (ubeli, Tassu) ubelin syöttö maalinsuulle tavoittaa Timon ja hän siirtää kiekon rauhallisesti verkon perukoille.
2:16 pitkää...
Nativesin hyökkäyspeli näyttää olevan hieman vaikeuksissa Generalin huippupuolustuksen kanssa.
3:59 1-1 Antho iskee kiekon ilman assistenttejä takakulmaan hyvästä vetopaikasta p-pisteeltä.
5:29 2-1 Sepikynä (Antho) Sepikynän jopa vaisulta näyttänyt veto painuu etukulmasta/keskeltä maaliin.

Ensimmäinen erä ei tarjonnu suuresti maalipaikkoja, mutta maaleja syntyi siliti paljon siihen nähden. Tiukkaa puolustuspeliä molemmilta.

Torjunnat: 1-2
Poss: 45-54

2. Erä

0:24 Sepikynän veto pienestä kulmasta on lähellä yllättää Genujen molarin.
Peli on kallistunut hieman Nativesin hyökkäyspäähän parin minuutin pelin jälkeen toisessa erässä.
2:16 3-1 Antho (VilzQ) Anthon outo veto menee kuin meneekin maaliin!
2:40 Sepikynä rynnistää maalille, mutta valmista ei tule.
3:46 Pienoinen paniikki natujen pelin avauksessa josta pitkä kiekko.
3:57 Natives on karata one-timer läpäriin, mutta Generalin puolusts blokkii Anthon pihalle tilanteesta
4:30 4-1 Antho (Sepkkynä, Tea) 2vs1 tilanteestä hyvin rakennettu vetopaikka Antholle josta veto takanurkkaan!

Erän loppupuoliskolla alettiin nähdä enemmän virheitä suuren johdon myötä, mutta Natives hallitsi toisen erän tapahtumia suvereenisti.

Torjunnat: 1-4
Poss: 58-41

3. Erä

0:02 Paitsio
Peli alkaa olla hieman vaisua... suorastaan; pitkiä, paitsioita ja maalivahdin rikkomisia...
1:41 4-2 Enzio (Timothy, ubeli) Nativesin puolustuksen huolimattomuudesta genut rakentaa tilanteen josta Enzio rankaisee!
2:36 5-2 Tea (Sepikynä, Antho) Antho avaa, Sepi passaa, Tea rankaisee. Näin se menee!
3:46 Timothylla paikka laittaa ubelille maalintekopaikkaan, mutta jostain syystä kiekko ei irtoa.
5min Peli alkaa olla taputeltu ja keskittyminen on jo kohti seuraavaa ottelua.
5:29 6-2 Sepikynä (Tea) Sepi kaunistelee lukemia Tean avauksesta.

Ottelu on päättynyt Nativesin ansaittuun voittoon!

Torjunnat: 2-2
Poss: 48-51