Mitä jäi käteen III/09

Uutinen
Kausi III/09

Rakkaat alamaiset.

Crapsin aikakausi on päättynyt ja ajattelin kertoa lyhyesti mitä meille jäi käteen kaudesta III/09.

Kausi lähti takkuisesti käyntiin koska kaikkia kokoonpanoja ei saatu ajallaan toimitettua kahden nimeltä mainitsemattoman joukkueen toimesta (Patruunat & natives *MURR*).

Tämän jälkeen pelit lähti rullaamaan mukavan aktiivisesti (ehkä johtuen hyväksi todetusta aikataulusysteemistä?) mutta sen jälkeen putosi ensimmäinen pommi. Mäkikotkan lähdettyä GT Latka vajosi niin syvään kuoppaan josta ei enään nousua ollut. Miehet katosivat ja värvikortit loppuivat kesken. Samalla WAHL-sarjapeleistä katosi "kaikki mukaan, missä kuoro? GT LATKA GT LATKA huudot ja jouduimme poistamaan tämän fruittarijoukkueen liigasta.

Jälleen pääsimme kuukauden eteenpäin ilman ongelmia kun taas tuli aktiivisuus ongelmia. Patruunoiden pikkukriisi oli tiedossa jo ennen kauden alkua, mutta Generalille tuli ongelmia muutaman väärän pelaajavärväyksen takia ja joukkueet saivat sanktioita pelaamattomista peleistään.

Kautta eteenpäin mentäessä Patruunat katosivat kuin pieru saharaan ja joukkue poistettiin liigasta. (50% hoidettu, enään kärkkärit ulos niin ollaan tavotteessa.)
Kauden loppu häämöttää ja viimesiä pelaamatta. Johtokunta osoittaa suopeutensa ja antaa Generalille 1 värvikortin -3p vastaan ja pelit saadaan pelattua.

IHT ja KHC voittavat konffinsa.

Pudotuspelit alkaa! Nämä karvaat taistelut joista aletaan ottamaan miehestä mittaa ja kunnolla. Karvaita tappioita koetaan ja joukkueita putoilee pois toisten jatkaessa voittoputkeaan eteenpäin WAHL-liigan himouttu mestaruus mielessään. Lopulta Finaaleissa kohtaa Kilpikonnat ja Black Avengers. Voittajaksi tästä mittelöstä lopulta selviytyy Black Avengers murskaavasti 3-0.

Onnea vielä kerran kauden mestareille. (KHC voi syyttää itteensä koska otti hopeajuna Paukin tiimiin pelaamaan).

mikaelin lisäys: kauden kärkikolmikon muodostaa kolme WAHLn mestaria, jännä on jännä juttu.

Loppupeleissä kaudesta jäi hyvä maku, mutta vieläkin se niin paljon puhuttu aktiivisuus voisi parantua. Eipä tarvi kenenkään ressata kun pelit pelataan ajallaan, eikä niitä pelejä ole pakko jättää aina vikaan iltaan, eihän pojat? :)


Lopulliset sijoitukset ovat tässä, suluissa on erotus viime kauden sijoitukseen.

1. Black Avengers (+1)
2. Kilpikonnat HC (+7)
3. IHT Guerrillas (-2)
4. Louisiana Rangers (+10)
---------
5. Hatebreeder (x)
6. PT Karkki (x)
7. HC W.A.S.P. (x)
8. General (-3)
---------
9. Spartans (+1)
10. Marmots (-6/-7)
11. Pehmot (x)
12. Natives (x)
----------
13. Hollow (x)
14. Kärkiryhmä (-7)
----------
15. ERC Ingolstadt (-4)
16. Alexandria-Mongolia Lions (-4)
17. -
18. –


Mikael tulee kertomaan lähipäivien aikana vielä lisää ensikaudesta ja jättäytyy vähän syrjempään liigantoiminnasta ja allekirjoittaneesta (KuningasRuhtinasDicktaattori) Enziosta tulee uusi lemmenvaltikan heiluttaja/paskasäkki.

Lopuksi vielä haluan toivottaa kaikille koko liigan toimesta kiwaa ja rauhallista joulua ja onnellista kigvuotta 2010! Sytyttäkää ne raketit sitten sillä "ei hiirikäden" puolella niin ei tarvi tehdä uusia värväyksiä joukkueisiin. (Onneks niissä raketeissa on k-18 niin ette edes pääse ampuun niitä hähää!)
Tietoja
Kirjoittanut: Enzio
Julkaistu: 23.12.2009 01:07
Luettu: 8 kertaa

Kommentit (1)

Puerto, 27.12.2009 13:01
Kärkiryhmä tulee pitämää yhtä tiukasti kiinni liigassa kuin satiaiset enziossa. Tai ainakin toivon näin. ;)

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.