Harjoitusottelu WAHL - Slovakia - raportti

Uutinen
Harjoitusottelu Slovakia - WAHL on alkamassa!

Katsomossa parisenkymmenä katsojaa lämmittelee äänihuuliaan kannustushuutoja varten.
Slovakialla näyttää otteluun lähdettäessä olevan suurimmaksi osaksi B-maajoukkue käytössä, kun taas WAHL lähtee täydellä ryhmityksellä peliin mukaan. Veikkauksia satelee, suurin osa povaa suurta voittoa WAHL:n joukkueelle. Itse veikkaan Slovakian ensimmäisessä erässä haastavan WAHLn allstarsin, mutta taipuvan loppua kohden lukemiin 1-6
|Pandaaaa| could get awful

IsoLutkan soturit sekä steinin joukot ovat valmiina taisteluun!

*** PERIOD 1/3 STARTING

Slovakia lähtee ensimmäiseen erään kokoonpanolla stein, sirimmot, arasid & Foxik
WAHLn kokoonpano on Dinho, Laibba, Konrad, melissa

0:18 Reportterin vielä kirjoittaessa alkuspiikkejä Dinholle pelataan keskelle aivan loistava paikka josta Dinho ampuu kiekon takanurkkaan. 0-1!
0:18 0-1 Dinho (Konrad, Melissa)

Maalin jälkeen Slovakia saa pientä painetta WAHLn alueelle muttei kuitenkaan laukauksia kohti maalia.
Peli on sekasortoista erän puolivälissä, kumpikaan ei meinaa saada otetta pelistä, WAHL pitää suurimman ajan kiekkoa.
Peli pyörii melkolailla Slovakian puolustusalueen kulmissa.

*** PERIOD 1/3 OVER
Slovakia saves: 1, poss: 44%
WAHL saves: 0, poss: 55%

Tilastot kuvaavat ensimmäisen erän luonnetta. Kumpikaan joukkue ei saanut peliään auki ja peli oli varovaista sekä tunnustelevaa. WAHL:n maali ei ollut pelitapahtumiin nähden oikeutettu, mutta paikoista sisään ja oikeudella ei ole mitään väliä =) Toki WAHL hallitsi hienoisesti erää.

Uskon toisen erän olevan rohkeampaa molemmilta joukkueilta.

*** PERIOD 2/3 STARTING

Slovakia vaihtaa toiseen erään arasidin tilalle denso20:n
WAHLlla vaihtuu koko kenttä kun kehiin astuvat Rnd, moro12, IsoLutka (!) sekä tidi

1:00 WAHLn saa hyvän tekopaikan maalin edustalta, mutta Slovakian maalivahti torjuu
Erän alku selkeää WAHLn hallintaa. Slovakia pysyy pelissä mukana lähinnä tiiviin puolustuspelinsä ansiosta.

2:10 moro12 kikkailee itsensä maalinedustalle, mutta viimeinen silaus jää puuttumaan ja numerot pysyvät 0-1:ssa.
2:40 tidi pommittaa viivalta tolppaan maskin takaa.
Ottelun puolivälissä katsojia on paikalla noin 30 kappaletta.
3:54 Rnd pommittaa b-pisteeltä mutta maalivahti saa torjuttua laukauksen.
4:42 moro12 pääsee puolittaiseen läpiajoon Slovakian puolustuksen virheestä muttei verkkoa heilumaan
5:55 Rnd pääsee laukomaan maalin edestä mutta Slovakian maalivahti kestää.

*** PERIOD 2/3 OVER
Slovakia saves: 8, poss: 41%
WAHL saves: 1, poss 58%

Ensimmäisen erän tukkonaisen pelin jälkeen WAHL sai uuden kentän muota pelinsä rullaamaan. Se hallitsi kenttätapahtumia lähes suveriinisti ja maalipaikkoja oli, mutta joukkue ei kuitenkaan saanut toimitettua kiekkoa maaliin asti. Slovakia jatkoi hyvää puolustuspelaamistaan.

*** PERIOD 3/3 STARTING

Slovakia vaihtoi sirimmotin tilalle arasidin, WAHL vaihtoi kaikki muut paitsi Rnd:n ja kentälle tulivat Dust, Tenn ja Sele.

1:25 Slovakian pelaaja (jäi huomioimatta) kuka, saa hyvän kudin, mutta Läski-Salonen vie voiton
1:45 Rnd pääsee hyvään tekopaikkaan maalintakaa muttei saa vieläkään toimitettua kiekkoa maaliin.
3:45 Rnd pääsee yrittämään vanhanaikaista mutta tuloksetta
Kolmannen erän hieman ennen puoliväliä ylitettiin kerran 40 katsojan raja, 4:30 kohdalla katsojia on 35.
5:12 Tenn laukoo b-pisteeltä, maalivahti torjuu mutta Tenn seuraa oman laukauksensa ja pienen hämmennyksen jälkeen kiekko on maalissa! 0-2
5:12 0-2 Tenn
5:57 Tenn kuljettaa kiekon laidasta keskelle ja Sele täräyttää Tennin lavasta kiekon maaliin! 0-3
5:57 0-3 Sele

5:59 Ottelu on päätöksessään, Slovakia taipui tiukan taistelun jälkeen 3-0

*** MATCH OVER
Slovakia saves: 5, poss: 48%
WAHL saves: 5, poss: 51%

Kolmannessa erässä Slovakia sai luotua muutaman tekopaikan, valitettavasti ruuti oli märkää. Erän lopussa WAHL vihdoin onnistui lukuisia paikkoja tärvättyään.

Ottelu oli tasoltaan varsin heikko, WAHL ei saanut suurimmaksi osaksi mitään aikaan. Slovakia taisteli todella hienosti B-maajoukkueellaan.