Allstars peli by: Setti!

Lehdistötiedote
Alkamassa WAHL:n ensimmäinen tähdistö-ottelu. B-konfferenssin valmentaja Juha_84 ei päässyt tulemaan paikalle, mutta onneksi Samsonov lupautui tuuraamaan. A-konfferenssia ottelussa valmentaa Vesa, eli Katherine.

A: Dinho Paukki Joy Enzio
B: Yuso stp Sweatt Asterix

0.01 Ottelu alkaa vaihtoruletilla, joka menee hieman ylipitkäksi.

2.30 Asterixilta hyvä laukaus, mutta A:n maalivahti selvittää.

4.40 A-konfferenssin kaksikko Enzio-Dinho sahaa hienosti puolustuksen, mutta B-konfferenssin lihamuuri ehtii juuri ja juuri kumilaatan eteen.

5.15 Paukki laittaa pakkien välistä omalla sinisellä autopassilla Dinhon läpi, mutta maalivahti torjuu ja riparikin pomppaa epäsuotuisasti.

Tilastot erästä:

A-konf torjunnat: 3, hallinta: 44%
B-konf torjunnat: 2, hallinta: 55%

Erän leijona: Asterix

Ei ollut juuri tapahtumia avauserässä. B-konfferenssista lähimpänä maalintekoa oli Asterix ovelalla kudilla. Muutenkin Penguinsin hyökkääjä oli selvästi erän parhaalla pelipäällä.

2. erä

A: Enzio Party Paukki Joy
B: Pirelli Panu Dust Samsonov

7.30 Samsonov ahdistelee A:n puolustusta, mutta ei aivan ehdi laittamaan kiekkoa reppuun.

9.44 Enzio on lähellä tehdä ottelun avausmaalin, mutta ei onnistu ja "Tampereen Adonis" päättää tilanteen normaaliin tapaansa violent behavioriin.

10.55 Samsonoville pelataan avopaikka, mutta maalivahdin kierto ei onnistu tällä kertaa.

1-0 17.48 Party - Party laittaa kiekon kulmasta maalille ja muutaman pompun kautta kiekko liruu maaliin nähdäkseni Paukin kautta.

A-konf torjunnat: 2 hallinta: 44
B-Konf torjunnat: 0 hallinta: 55

Melkoista puolustustaistelua ja mielestäni varsin yllättävää, että näinkin tarkkaa pelaamista allstars-ottelussa. Joy nollasi hyvin B-konffin vaarallisen hyökkääjäkaksikon ja ansaitsee näin erän leijonan palkinnon.

Erän leijona: Joy

3. erä

A: poro12 Needing Vesa Enzio Joy
B: Flateric Sweatt Laibba Vilunen Asterix

13.08 Enzio laittaa laidan kautta passin, mutta molari pääsee juuri ja juuri katkaisemaan ennen kuin A:n hyökkääjät pääsee tekemään pahoja.

14.19 Enzio taistelee hyvin koko B:n puolustuksen välistä, mutta ei saa kiekkoa maaliin ja lopun voi arvatakin... Violent behavior by Enzio. Yllättyneet: -.-

16.21 Sweatt pääsee kuin varkain hyvälle maalipaikalle, mutta vetää päin maalivahtia ja tekee Enziot.

16.29 Heti perään toinen maalipaikka B:llä mutta Flateric ei saa kiekkoa survottua perille asti.

16.31 B ottaa maalivahdin pois ja Asterix hyppää laatikkoon.

2-0 17.10 poro12 (Joy, Vesa) - poro12 pistää kiekon punaisen jälkeen varmasti tyhjään maaliin.

2-1 17.18 Flateric (Laibba) - Flateric vielä nostattaa B:n toiveita ja laukoo tarkasti etukulmasta kuittauksen edelliseen.

17.25 B-konfferenssi ottaa jälleen maalivahdin pois ja Asterix kehiin.

17.31 Kiekko pyörii aivan A:n maaliviivalla, mutta ei pompi sisään!

A-konf torjunnat: 4 hallinta: 55
B-konf torjunnat: 2 hallinta: 44

No nyt alkoi näyttämään jo vähän siltä mitä allstarsottelun pitääkin. Tosin vasta pari minuuttia ennen loppusummeria. B-konfferenssi sai hyvän draivin päälle ja kiekko oli useaan otteeseen lähellä ohittaa maaliviivan. Flateric johti hyvin B-konfferenssin hyökkäystä ja saa erän parhaan palkinnon

Erän leijona: Flateric

Ottelun paras pelaaja: Joy - Oli kuin muuri estämällä kerta toisensa jälkeen B-konfferenssin hyökkääjien lähentelyt.

Ottelun lammas: En............. osaa sanoa :) Pelistä ei juuri ketään erottunut huonoudellaan.