Janne (1+0)
pökäle (2+0)
Sax (0+1)
Stomme (+)

Tervetuloa mukaan otteluun Penguins - Roots. Roots koki karvaan tappion Hockey Suomelle viime ottulussa. Onko siitä jo toivuttu? Tästä lähdemme seuraamaan ensimmäistä erää.

***ROUND 1**

00:30 0-1 pökäle ( Sax )

Pökäle avaa maalihanansa heti 30sekunnin pelin jälkeen.

02:09 1-1 Asterix

Asterix tasoittaa pelin 1-1

pingut: poss 54% saves 1
roots: poss 45% saves 7

Erä oli Pingviinien näennäistä hallintaa, mutta tilanteestä 1-1 jatkettiin toiseen erän.

***ROUND 2***

03:35 1-2 Janne

pökäle nousee kiekon kanssa ja wristaa mokelle. Riparissa on Janne joka pistää kiekon häkkiin.

pingut: poss 55% saves 6
roots: poss 44% saves 3

Hallinnasta huolimatta erä oli Rootsin.

***ROUND 3***

00:23 2-2 Rnd ( Glli, Asterix )

Pingviinit aloittaa erän vahvasti. Rnd tasoittaa pelin, kun 23sekuntia on pelattu kolmatta erää.

03:53 2-3 pökäle

pökäle nousee laidasta, runnoo itsensä vastustajien läpi ja pistää wristillä kiekon maaliin.

05:50 3-3 Rnd ( Zyd, Asterix )

Rnd sorkkii maalinedustalta Zydin roikun sisään ja tasoittaa pelin 3-3 10sekuntia ennen pelin loppua.

pingut: poss 54% saves 3
roots: poss 45% saves 4

Erä oli hyvin tasainen ja samoin koko ottelu. Roots ei aivan kestänyt loppuun asti, vaan Rnd tasoitti pelin ehkä hieman onnekkaasti.