Blashyrkh Frost DemonsBlashyrkh Frost Demons 44% 48% 59%
Jo ennen starttia limini yrittää olla hauska. Kaduttaa jo ennen pelin alkua, että lupauduin tähän..

1. Erä

Nosse istahtaa Routaukoilta penkille heiluttamaan taktiikkaraippaa ja tarjoilemaan väliaikahuikkaa.

Erän ensimmäinen puolisko täydellistä Kuoleman hallintaa. Reilun kolmen minuutin pelin jälkeen Routaukot pääsevät hyökkäykseen, joka päättyy Hanin laukaukseen. Kuoleman veskalle yks torjunta tilastoihin.

05:21 1-0 Darts 1+0 Django 0+1 Vanil 0+1 - Peli pyörii Kuoleman hyökkäysalueella, joukopass2k18(autopass)-ruletti pyörii ja lopputulemana Dartsin tuhansilla harkkahuonetunneilla treenattu b-pisteveto painuu maaliin.

Ensimmäisen erän sävel oli selvä ja selkeä. Nossen täytyy kaivaa jykevämpi raippa seuraavaa erää kohti, jotta tässä oikeasti väännettäisiin pisteistä. Kuolemalla alla dramaattinen KjR-tappio, joten kaikki on vielä mahdollista.

1/3

Kuolema saves: 1, poss: 55%
Blashyrkh Frost Demons saves: 5, poss: 44%

2. Erä

Nosse luki ajatuksia. Routaukot ylittää ensimmäisenä hyökkäysalueen sinisen, mutta Kuolema purkaa tilanteen.

Routaukot kaksykköseen, mutta Hani hämmentyy Djangon läsnäolosta ja syöttää kiekon Iso-D:n lapaan.

04:39 2-0 Falco 1+0 Darts 1+1 Vanil 0+2 - Ensimmäisen maalin toisinto, hyökkäys päättyy edellä mainittuun Dartsin b-pistevetoon, tolppaan, josta Falco työnsi kiekon sisään.

Toinen erä oli jo molemminpuoleista hyökkäämistä, harmittava takaisku Routaukoille hyvien pyörityksien päätteeksi.

2/3

Kuolema saves: 1, poss: 51%
Blashyrkh Frost Demons saves: 4, poss: 48%

3.Erä

Erän pari ensimmäistä minuuttia mennään kotijoukkueen hallinnassa. Routaukkojen hyökkäyksiinlähtö yksii.

Heti kun pääsi mainitsemaan niin Hani vetopaikassa, mutta sivuverkkoon.

Darts peelosi moken alueella.

Pelin viimeiset kaksi minuuttia pyörähtää käyntiin. Routaukot heittää vetopassia maalille, mutta veska nappaa välistä.

Melkein heti perään Vanil pääsee toisessa päässä laukomaan paikasta, jostai pitäisi upottaa, mutta lopputulemana tilastomerkintä Routaukkojen veskarin torjuntatilastoihin.

Viimeiset sekunnit käsillä, Routaukot pullaa veskarin. Nosse syöksyy kehiin. Liideri huutaa tulikomentoja matkallaan aloitusmuodostelmaan. Kiekko putoaa jäähän, Vanil saa kiekon, maalinkiilto silmissä ampuu kiekon pitkänä päätyyn. Vetäjä joutais hakemaan..

Peli päättyy kotijoukkueen 2-0 voittoon. Ensimmäiset kaksi erää oli Blashyrkh Frost Demonsien kannalta tukkoista, joka myös kostautui pelin lopputuloksessa. Viimeisessä erässä vierailijat saivat jo hyvää pyöritystä. Hanille samat tuntimäärät vetotreeneihin, mitä Dartsilla ja peli olisi ollut vieraiden.