1-0 Väiski todella nättiä!!
2-0 Zippo vielä nätimpää!

ensimmäinen erä menee KS:än hallinnassa.

2erä.
toisen erään lähdetään Kouvola sabresin johdossa mikä on aivan häkellyttävän hienoa!! juuso kiikareil....

jihuuu vihdoin saadaan ajassa 8.30 itse Tenkrat kehiin! nyt saadaan peliin lisää vauhtiaja vaarallisia tilanteita!!

2-1 Jebsu (Darp), jebsulla pari paikkaa jo aikasemmin mutta haskehan se oli hereillä, kolmas kerta toden sanoo ja siellä lepää!!

toinen erä oli hienoista KS:n hallintaa, mutta kyllä nightmaren jebsulla oli pari hyvää maalipaikkaa ja kolmannella sisään! hienoa NM uuteen nousuun!!

3erä.
kolmannen erään lähetän kouvoloitten 2-1 johdossa mikä saattaakin ayososta tuntua liian varmalta... kiikareilla jatketaan (H)

2-2 Naappi (Darp-didi), NAITMARE TASOTTAA
kiekko pelataan Naapille ja maskia oli maalilla helppo työ vetää kiekko tarkalla vedolla etu kulmaan

Varsinainen peliaika päättyy tasan 2-2 peli oli aikamoista vääntöä molemminpuolin Tenkratilta odotin paljon enemmän, mutta eihän ne ammatilaisetkaan aina onnistu :((

ensmmäinen jatkoerä.
3-2 Zippo (väiski-ayoso), Ayoson kiikarit sanoo POKS kova ottelu oli kaikin puolin tällä kertaa parempi voitto!! onnea KS:älle jatko paikasta!!