Alfred 0+0=0
Laita 0+0=0
Laza 0+0=0
Soli 0+0=0

FHR-leirissä veikkailtiin ennen ottelua että neniin tulee 1-9. Oliko sitten käänteispsykologiaa vai mitä, mutta mielessä varmasti samanlainen yllätys kuin ensimmäisellä kierroksella FO:ta vastaan.

Varovaisesti lähdettiin erään, eikä tilanteilla todellakaan mässäilty. Loppua kohden Jupiter sai pyörityksen poikasta jo aikaan. Nirvikseltä alakerrassa hyvä erä. Toiseen erään lukemista 0-0.

Minuutin kohdalla Lazalla kymmenen tontun paikka viedä FHR johtoon, mutta veskari koppaa. Vastahyökkäyksen jälkiräpellyksistä huuhkaja pääsee koittamaan, mutta laukaus on voimaton. Soli napauttaa Alfredin tarjoilusta tolppaan. Katsomossa huudellaan Poroa kentälle, muttei tarvetta näytä olevan mikäli Nirvis katkoo viimosen eränkin samallalailla ja mikäs on katkoessa kun kaverit vierellä jelppii tunnollisesti.

No sitten puhkeaa kupari kun Nirvis ajaa ohi huuhkajasta ja tämä pääsee puolittaiseen läpiajoon eikä viime kauden divarikomeetta erehdy.
---------1-0 by huuhkaja (Davidoff)
FHR ei kuitenkaan sitä kaivattua loppumylläkkää saa aikaan ja Jupiter menee seuraavalle kierrokselle.
Tuomari: Viisumi
Lisätty: 04.10.2006 19:00