abazzu 0+1=1
Charge 0+0=0
P.Elias 0+1=1
vidal 1+0=1

Noniin, toinen ottelu NJD:n ja Jyppin välillä alkamassa. Ottelu siis käydään NJD:n kotona vaikka uploadissa Jyppi kotijoukkue. Odotettavissa vähämaalista ottelua ja surkeaa puolustuspeliä Devilseiltä.

Klee:n veikkaus: njd vie 6-1
IlariF81 veikkaus: 1-7 jyppi vie
tuomarin veikkaus: 2-2 njd vie yhdeksännen jatkoerän jälkeen

1.erä

heti alkuu aba aloittaa idlauksella.
2.30 aba pääsee laidalta keskelle joka syöttää maddenille jolla tyhjä maali edessä jonka vedon kuitenkin jypin pakki blokkaa.
1-0 03:34 Madden (P.Elias, aba)en ehtiny nähdä..

Erä oli hienokseltaan NJD:n painostusta. Jyppi sai kuitenkin hyviä vastaisku_hyökkäyksiä joista kuitenkaan ei syntynyt tulosta. Erätauolle siis 1-0 New Jersey Devilsin hyväksi.

NJD: poss: 47% saves: 3
Jyppi: poss: 52% saves: 4

2.erä

01:59 1-1 Saekki (Naigell, Tombabo) en nähny taaskaan... (tuomari jäässä??)
05:29 ***violent behavior by aba

tää erä oli paljon tasaväkisempi, njd sai aika hyvin luotuu paikkoja jotka kumminki päätty aina moken syliin(evo).

NJD: poss: 58% saves: 1
Jyppi: poss: 41% saves: 4

3.erä

00:19 charge etenee laidalta hyvin joka vetää kuitenki suoraa pakkia päi ;DD
00:50 Tombabo saa hyvän maalipaikan jonka brodeur kuitenkin hiuksen hienosti saa torjutuksi. 02:14 madden pääsee laidalta aivan avopaikkaan jonka vetää kuitenkin moken patjaan!!

ottelu päättyy 1-1 lukemiin jonka turvin NJD etenee jatkoon yhteismaalein 3-2.

NJD: poss: 52% saves: 3
Jyppi: poss: 47% saves: 2

Yhteenveto: ottelu oli äärimmäisen tylsä, jaksoin vaan heatleyn huikeiden juttujen ansiosta seurata peliä. Kolmannessa erässä jypillä oli monta hyvää maalipaikkaa viedä ottelu jatkoajalle. Paremmalla tuurilla lukemat ois voinu olla toiset.