Deco (2+1)
Chile (0+0)
houska (0+2)

1. erä

01:48 0-1 Uuttu Deco yrittää lämypassia, joka kimpoaa arsenal-puolustajan kautta häkkiin, maali merkitään Uuttu:lle.

04:22 0-2 Deco Meni vähän ohi, joku syötti Decolle päin ja taisi mennä Arsenalin pakkien kautta Decolle kun passiki jäi pois.

Erä oli aika selvää ankkojen hallintaa. Paikkojakin Anaheim sai enemmän ja niiden tuloksena kaks maalia. Arsenalillakin muutama paikka oli, mutta ducks-puolustus hoiti hommansa varsin mallikkaasti estäen pahimmat paikat.

Arsenal saves: 4, poss: 44%
Anaheim saves: 5, poss: 55%

2. erä

00:33-00:38 pitkää, houskalla lagii.

01:13 1-2 Nano (zälä, NB_91) zälän loistava syöttö päädyn kautta Nanolle, joka pistää helposti sisään.

02:17-02:24 taas pitkää, houskalla toistamiseen ongelmia.

04:44 1-3 Uuttu (Deco, houska) Mukava kuvio, jonka päätteeksi kiekko pomppaa vähän onnekkaastikin Uuttun lapaan, jonka edessä aamottaa tyhjä maali.

Arsenal pääsi jo vähän mukaan, saivat luotua enemmän paikkoja edelliseen erään verrattuna ja kertaalleen rankaisivatkin. Ankoilta myös hyvä erä, tosin ainakin erän alussa oli hieman hätäilyä havaittavissa. Arsenalin erä kuitenkin oli, vaikka poss muuta väittääkin.

Arsenal saves: 4, poss: 43%
Anaheim saves: 5, poss: 56%

3. erä

03:05 1-4 Deco (Uuttu, houska) Ohi. Äänten perusteella kuitenkin maali syntyi parin syötön kautta.

04:50 zälällä lagailee, parin pitkän jälkeen ottelua päätetään kuitenkin jatkaa.

05:41 Xepma Nyt Nano puolestaan napsauttaa namupassin päädyn kautta Xepmalle, eikä mies erehdy. Syöttö tosin katosi.

Viimeisessä erässä Arsenal yritti kovasti kiriä ankkojen johtoasemaa kiinni, muttei onnistunut.

Arsenal saves: 1, poss: 52%
Anaheim saves: 4, poss: 47%

Kokonaisuudessaan varsin tasainen ja mukava peli, peli olisi voinut kääntyä kummalle tahansa mutta tällä kertaa ankat veti pidemmän korren.