James (1+0)
Brear (0+0)
Hurz (1+1)

1.erä

0.28 0-1 Hurz – veto kaukaa sinisen jälkeen, mokke hörppää sisään kainalon kautta.
2.29 0-2 James (Hurz) James liimailee b-pisteiden välissä ja päästyään vapaaksi ampuu etunurkasta sisään.
3.06 Hurz sanoo KIS KIS ja Metropolia viedään, mutta rannari jää moken patjoihin.
3.56 1-2 Jonte (Sebr, Metropoli) Sebr laukoo kaukaa laidalta, mokke torjuu eteensä, josta Jonte siirtää irtokiekon maaliin.
5.33 2-2 Sebr (Johnny) Sebr ja Johnny syöttelevät b-pisteiden välissä, Jonte tekee maskia ja lopulta Sebr pistää varmasti etunurkasta sisään.

torjunnat 2-2 hallinta 45-54

Clovers sai otteluun lentävän lähdön, mutta erän loppupuolella Nemesis hilasi itsensä mukaan taisteluun ottelun voitosta. Päähuomion varastivat kuitenkin maalivahdit, jotka olivat enemmän tai vähemmän osallisia joukkueiden avausmaaleihin.

2.erä

7.24 Brandy liimailee ja Sebr pääsee laukomaan, tällä kertaa reilusti ohi maalin.
8.30 Hurz laukoo b-pisteeltä suoraan syötöstä, mutta päin veskaa.
9.23 Johnnyn vuoro kokeilla b-pisteen kaarelta, osoite hukassa.
9.55 Shang laukoo, maskiakin on mutta veska torjuu eteensä, jatkotilanteesta Nemen pakit hoitavat tilanteen väljemmille vesille.
11.01 3-2 Sebr (Brandy, Johnny) Brandy ja Sebr 2vs1 hyökkäyksessä, Brandy passaa vedolla ja Sebr niittaa johtomaalin, kauniisti pelattu tilanne.

torjunnat 4-2 hallinta 43-56

Tasainen erä, jossa molemmilla oli paikkansa, Nemesis onnistui kertaalleen ja pääsee johtoasemasta päätöserään.

3.erä

0.58 Pyörityksen päätteeksi Brear pääsee laukomaan, veto kuitenkin moken patjoihin.
14.05 4-2 Metropoli – MYLLY laukoo huikeasti laidan vierestä kiekon tyhjään maaliin, hyvä maski maalilla.
15.10 Brearilla vetopaikka, Metropoli saa viime hetkessä estettyä vedon.
15.40 Narri ampuu b-pisteeltä, veto päin mokkea
15.45 Narri karvaa kiekon Metropolilta ja ampuu, mutta Metropolin maila tulee viime hetkessä eteen ja pelastaa varman takaiskun.
16.35 Brandy ampuu, mokke torjuu, Jontella tyhjä maali, mutta puolustus pelastaa viime tingassa.
18.00 Jonte läpi ja ampuu b-pisteeltä maaliin… mutta summeri on soinut.

torjunnat 2–1 hallinta 58-41

Tasainen vääntö loppuun asti, Nemesis viimeisteli paremmalla prosentilla paikoistaan ja vei sarjapisteet.