jae (2+1)
J.Rita (1+1)
Lartama (0+1)
Waltari (0+0)

Alkamaisillaan ottelu Cloversien ja Attackin välillä. Kumpikaan ei ole vielä kerännyt pisteitä tällä kaudella, joten kauden ekat pojot jommalle kummalle joukkueelle tulossa. Tasainen ottelu varmasti tulossa…

*** EKA ERÄ ***

00:29 1-0 Hurz (Brear, Taito) - Brear syöttää vapaalle Hurz:lle, joka tykittää vasempaan takanurkkaan b-pisteen tuntumasta

Saves: 3-4
Hallinta: 62% - 37%

*** TOKA ERÄ ***

01:01 Hurz (Taito, Brear) - En tarkalleen tilannetta nähnyt, mutta taisi jonkinlainen keskitys maalille olla ja Hurz pisti läheltä ylös.

01:19 2-1 J.Rita (jae Lartama) - 2vs1-tilanne, jossa jae passaa hyvin J.Ridalle, ketä kaventaa tarkasti läheltä maalia.

05:12 2-2 jae (J.Rita) - Tarkka veto jae:lta etunurkkaan

Saves: 5-3
Hallinta: 56% - 43%

*** KOLMAS ERÄ ***

00:32 3-2 Hurz (Taito, SHANGPRKL) - Hurzilta huikea veto…

01:57: 3-3 jae - Kauhea maski maalilla ja jae vetää etukulmasta pelin tasoihin

02:33 4-3 Taito (Brear) - No comment.

05:44 5-3 Hurz (Taito, Brear) - Joku aimbotti tällä Hurz:lla on. Tällä kertaa vetää vasempaan takakulmaan vähän siniviivan jälkeen ja peli oli sit siinä.

Saves: 5-2
Hallinta: 49% - 50%

Ensimmäinen erä oli Cloversien jonkinlaista hallintaa, josta tuloksena on yksi maali. Attackilla muutamia todella hyviä maalipaikkoja, mutta Apiloiden maalivahti oli hereillä ja jättää Attackin nollille ensimmäisessä erässä.

Toisessa erässä paikkoja oli molemmilla melko runsaasti. Attack kuitenkin loi paremmat paikat ja tuli ansaitusti kuitenkin tasoihin.

Kolmannessa erässä Attack sai jonkin verran paikkoja Apiloiden maalille, mutta kun Apilat käyttää omat paikat hyväkseen paremmalla prosentilla, niin voitto suuntaa kotijoukkueelle. Kohtuullisen tasainen peli.