Seven (2+1)
Stomme (0+1)
Lappis (0+3)

1. erä

01:09 0-1 pökäle (Seven, Lappis) Seven syöttää pökikselle maalin taakse, joka kiepsauttaa vanhanaikaisella kiekon häkkiin.

04:46 0-2 pökäle pökäle vetää b-pisteen tuntumumasta, ankkojen veska torjuu, mutta ripaundi jää maalineteen ja pökis tuikkaa sen sisään.

05:33 1-2 Uuttu (Deco) Decon tarkka manuaalipassi maalin eteen pyyhältävälle Uuttu:lle, jolla on helppo ladata kiekko häkkiin.

Ensimmäinen erä meni Rootsien selvässä hallinnassa, saivat jo heti erän alussa painostusta Ankkojen päätyyn eikä tahti suuremmasti hiipunut loppuakaan kohti. Ei Ankoilta kuitenkaan huono erä, Lappis ja Stomme sai tehdä kovasti työtä pitääkseen ankkojen liukkaat hyökkääjät kurissa.

Ankat saves: 6, poss: 42%
Roots saves: 1, poss: 57%

2. erä

00:24 1-3 Seven (pökäle, Lappis) Seven upottaa etukulmasta molarin patjan kautta.

04:48 2-3 Uuttu (Rubio, Chile) Rubio syöttää Uuttun läpi, joka pistää varman liukuwristin.

05:13 2-4 pökäle Melko vapaahkosti pääsee pökis maalintakaa pyöräyttämään vanhanaikaisen.

05:23 2-5 Seven (Lappis, Stomme) En nähnyt selvästi kirjoittaessani edellisen maalin tapahtumia, mutta nähtävästi Seven pääsi läpi/puolittain läpi ja wristillä sisään.

Maalirikas erä, hallinnan puolesta ensimmäistä erää tasaisempi, mutta Roots upotti paikoista todella hyvällä prosentilla. Ankkojen täytyy kyllä parantaa, jos mielii viimeisessä erässä kääntää pelin edukseen.

Ankat saves: 2, poss: 48%
Roots saves: 2, poss: 51%

3. erä

maaliton

Viimeisessä erässä Anaheim yritti kaikkensa, mutta konkarijoukkue Roots ei taipunut. Ankkojen hallinnassa erä meni, Rootsin tarvi pitää vain oma pää puhtaana, joka onnistui.

Ankat saves: 4, poss: 57%
Roots saves: 8, poss: 42%

Kaikenkaikkiaan varsin viihdyttävä ottelu, joka oli kokonaisuudessaan Rootsien ilojuhlaa. Pökäleen Sahara-vierailu on selvästi kouluttanut miehestä oikean pedon, eikä Anaheim onnistunut tätä petoa kesyttämään!!1 Anaheimiä ei kuitenkaan voi huonosta pelistä haukkua, hyvin joukkue pelasi mutta Roots oli tällä kertaa parempi.