3:50 2-0 by Lazo (Jusa_66, Ari)
5:11 3-0 by Jusa_66 (Lazo, Ari)

Saves: Revot 2 Ankat 6
Posses: Revot 47% Ankat 52%

Täysin Revojen erä vaikka possessionit muuta sanoisi, Ankoilla ei yhtään kunnon maalintekopaikkaa, muutaman vedon toki saivat aikaiseksi mutta lähinnä maalintekosektorin ulkopuolelta roiskaistuja laukauksia.

Erä 2:

6:56 3-1 by houska (Deco)

Saves: Revot 9 Ankat 3
Posses: Revot 45% Ankat 54%

Revot taisi lähteä erään hieman takki auki ja tehopisteet mielessä 3-0 johdon turvin, Ankat painoi alun hyvin päälle eikä selvästikään ollut myynyt nahkaansa ja nousi hienosti takaisin otteluun mukaan, Ankat hallitsi läpi erän ja loi monia hyviä maalipaikkoja

Erä 3:

12:13 3-2 by Deco (houska)
17:15 4-2 by Lazo
17:24 5-2 by Jusa_66

Saves: Revot 6 Ankat 5
Posses: Revot 64% Ankat 35%

Loistoalku Ankoilta erän kun 13 sekunnin jälkeen Deco pääsee lyömään irtokiekon maalin edestä sisään, erä lähti tästä kuitenki etenemään suht tasaisesti, Revojen pienehköllä hallinnalla mutta tilanteita riitti molemmissa päissä. Minuutti ennen loppua aloitus Revojen päässä, Ankat ottaa maalivahdin pois mutta jostain syystä maalivahti palautetaan lähes heti takaisin, loppuniitti tulee 3v1 hyökkäyksestä josta Lazo laukoo kiekon ylänurkkaan pakin peittäessä syöttölinjoja. Lopuksi Jusa_66 vielä koristelee loppulukemia.