1:22 1-0 Pude (1+0) Pude tykittää b-pisteeltä,
2:01 2-0 Pude (2+0) Pude ampuu b-pisteen kaarelta tarkasti etukulmaan
2:53 2-1 IanGillan (1+0) zälä (0+1) Tais tykittää b-pisteeltä takakulmaan
4:51 zälä laukoo vaarallisesti keskeltä mutta molse nappaa
5:04 Vaarallinen maalipaikka, mutta *** zälä on goalie area
5:34 3v1 Arsenalille. Pelaavat jo pakin ulon mutta autopass kusee

*** PERIOD 1/3 OVER Sahara 2 - 1 Arsenal
Torjunnat: Sahara 6 Arsenal: 4
Possession: Sahara 39 % Arsenal: 60 %

Ensimmäisessä erässä Arsenal sai luotua enemmän vaarallisia maalintekopaikkoja ja hallitsi peliä, mutta Sahara hyödinsi maalipaikkansa paremmin hyödykseen ja toiseen erään 2-1 tilanteesta…

2.erä

6:38 3-1 Superfly (1+0) plaah (0+1) Pude (2+1) Superfly ampuu kaukaa tarkasti etunurkkaan

Possession Sahara: 41 % Arsenal: 58 %

Toisessa erässä mentiin edelleen Arsenalin näennäisessä komennuksessa. Maalipaikkoja molemmat eivät saaneet luotua, harvoja paikkoja lukuunottamatta.

3. erä

12:30 3-3 Pepe (1+0) Nano (0+2) zälä (0+2) Pepe purjehtii siniseltä kikaten 3 Sahara pelaajaa ja laukoo viimeisen jaloista tarkasti pelin tasoihin
13:16 3-4 Nano (1+2) Pepe (1+1) Pepe avaa pitkällä Nanolle ja Nano laukoo tarkasti b-pisteeltä
13:24 4-4 Superfly (2+0) Superfly ampuu ja kiekko tulee Pepelle joka kuljettaa kiekon omaan maaliin
14:06 5-4 Pude (3+1) plaah (0+2) Superfly (2+1) Pienen syöttökuvion jälkeen Pude pelataan läpi ja kylmästi ranteella
14:58 Superfly puoliks läpi yrittää ranteella… mutta jäätyy
17:19 5-5 Nano (2+2) zälä (0+3) IanGillan (1+1) 3v2 vastahyökkäys Arsenalille ja syötellen pelataan Nano puoliks läpi, valelaukaus ja maalivahti pihalle.
17:30 Sahara pääsee oneen mutta kusee
17:41 6-5 Superfly (3+1) Pude (3+2) No tekihän ne sen onen
17:48 7-5 Superfly (4+1) Pude (3+3) Suoraan keskialoituksesta pelataan Pudelle laitaan ja keskittää maalille ja SuperFly viimeistelee numerot seitsemään viiteen.

*** MATCH OVER Sahara 7 - 5 Arsenal
Torjunnat Sahara: 3 Arsenal: 2
Possession Sahara: 49 % Arsenal 50 %

3. erä oli tasainen vääntö, jossa alettiinkin maali-iloitteluun. Peli olisi voinut kääntyä Arsenalin tasoitusmaalin jälkeen kummalle vain, mutta Sahara teki tärkeät maalit ja näin ollen 2 pistettä matkaa sinne.