1. erä
1-0 Lartama (jae - Ancient)
2-0 Ancient (jae)
2-1 Ratakses (Chile - Rubio)

Ottelu alkaa tasaisissa merkeissä ja peli aaltoilee molempiin suuntiin, paremmat paikat kuitenkin aukeaa attackille. Ensimmäinen maali nähdään reilun minuutin kohdalla kun lartama iskee. Seuraava huikea paikka jälleen attack miehille kun ancient-jae kaksikko on 2vs1 hyökkäyksessä ja jae pääsee vetämään mutta tällä kertaa tolppa estää maalin. Uutta tulee vajaa minuutti myöhemmin ja jälleen asialla kaksikko jae-ancient, pienen myllytyksen jälkeen ancientille hyvä vetopaikka keskeltä ja siellä väräjää ylämummossa. Nyt alkaa näyttää jo pahalta anaheimin kannalta. Välistä nähdään pieni anaheimin paikka kun chile pääsee vetämään mutta räikeästi ohi maalin. Sitten tullaan jälleen attack hyökkäykseen ja vaivoin maalivahti paleastaa. Heti perään jälleen ancient-jae, 2vs1 hyökkäykseen mutta tämä kariutuu ancientin liian itsekkääseen yritykseen. Vajaat viisi minuuttia takana ja anaheim pääsee hyvään hyökkäykseen ja Ratakses iskee komean kavennusmaalin. Otteluhan saa jälleen aivan uuden käänteen. Vielä erän lopussa jae pääsee vetämään mutta hieman liian kaukaa joutuu koittamaan, mokella helppo työ seivailla

6-5 Chile

Toinen erä käyntiin tasaisesta lähtökohdasta, vaikka attack veikin ensimmäisen erän pelillisesti kyllä nimiinsä. Anaheim aloittaa toisen erän aivan uudella sykkeellä. Chilen komea yksilösuoritus kun pujottelee siellä attackin puolustusta ja iskee tarkalla vedolla alakulmaan, peli on tasan. Vain hetkeä myöhemmin tulee attackin paikka, josta jae pääsee pommittamaan jälleen attack miehet johtoasemaan. Vähän ehkä haskelta lipsahtaa helpolla. Anaheimillä jälleen hyökkäys joka kuivuu kasaan ja seuraavaksi tullaan jo vauhdilla attack hyökkäykseen, jae yksin läpi mutta liukukynä epäonnistuu ja haske nappaa räpylään. Seuraava attackin hyökkäys ja kaukaa lähtee ridan veto, mutta jälleen on haskella vaikeuksia ja sieltä jostain räpyläkäden puolelta livahtaa maaliin. Heti perään lisää tilastoja, kun anaheim pääsee kuittaamaan kavennusmaalin, Ratakses iskee illan toisen osumansa ja pitää kyllä joukkueensa nyt hyvin pelissä mukana. Erittäin tapahtumarikasta peliä pelataan molemmin puolin ja paikkoja tulee liukuhihnalta. Jälleen jäi maali näkemättä kun kirjoitellaan samalla, mutta maalintekijänä Ratakses, joka iskee jo kolmannen maalinsa. Uutta suoleen kun seuraavaksi syttyy punalamppu anaheimin päädyssä. J.Rita iskee toisen maalinsa ja siirtää attackin johtoon. Huhhu ja sieltä paukkuu jälleen, Ritalle myös hattutemppu. Ja sieltä tullaan jälleen, ilmeisesti vanhurilla chile veivaa kavennusmaalin.

3. erä
7-5 Ancient
7-6 Rubio
7-7 Ratakses (Rubio - Chile)
8-7 J.Rita (Lartama - Ancient)
8-8 Chile

Kolmas erä käyntiin ja mr.jope on myös saapunut katsomoon seuraamaan maaliviihdettä. Vajaa minuutti pelattu vikaa erää ja perus ancient maali, sieltä isketään b-pisteen tuntumasta ylänurkkaan. Sitten anaheim myllyä ja hienon kuvion päätteeksi Rubio pääsee napauttamaan oikeaan nurkkaan kun haske seilaa ties missä. Ohhhhoijaaa pojat, voin kertoa!!! Jälleen soi attack päädyssä ja kukas se siellä. Itse anaheimin liekkimies Ratakses jyskyttää pelin tasoihin, siellä on kyllä armoton maski edessä. Sitten yllättäen jälleen maaleja lisää J.Rita iskee myös illan neljännen osumansa. Peli lienee 8-7, mokkejen vika selkeesti, jouko vois koodata maalivahdit jotka osais torjua… reporttia siis!! Undulaatilta hyvä avaus chilen lapaan ja pääsee vetämään hyvin siniviivan jälkeen mutta mokke torjuu kulmaan. Seuraavaksi ankkojen päätyyn kun jrita pääsee yrittämään b-pisteeltä, tälläkin kertaa haske yllättäen poimii. Vajaat 5min taululla ja anaheim sulkee attack päädyssä, nyt haetaan raivoisasti tasoitusta. Heti ensimmäinen aloitus ja Chile veivailee tasoituksen.

Hellurei ja hellät tunteet, siinä oli sopivan letkeetä perjantai illan höntyilyä. Eipä paljon pakituksesta ollut tietoakaan kun jatkuvasti molemmissa päissä aapeet jäi täysin yksin ja höökit ei muuta tehnyt kun hyökkäsi. Yleisölle oli sentään viihdyttävää peliä katsella kun maaleja syntyi, mutta ei mennyt kyllä pakkien piikkiin tämä homma :)