jae (3+0)
Lartama (0+0)
Waltari (0+1)

Arvio ottelusta:
SaHara: 5 viime peliä ovat olleet melkoista vuoristorataa. 2 voittoa 3 tappiota, otteluissa on 35 kertaa soinut omissa, kun taas vastustajan verkkoon kiekko on toimitettu "vain" 20 kertaa.
Attack: vain 4 peliä pelattuna, joista tuloksena 2 tappiota ja 2 tasapeliä. 21 kertaa on omissa soinut ja 17 kertaa on vastustajan verkkoa heilutettu.
Oletettavasti ottelu tulee olemaan joko tasainen vääntö tai maalijuhlaa. SaHaRan ailahtelevan pelin takia on vaikea arvioida ottelun voittajaa, mutta Attackin suuremmat vedonlyöntikertoimet käännyttävät pistämään ottelun voittajaksi Attackin, tulosvedossa tulos 3-8 antaa 215,80€, joten lappuun lähti tulos 3-8.

Huikeat 3 katsojaa ovat saapuneet seuraamaan saharan ja ättäkin välistä kohtaamista. Aikaisempia saharan pelejä katsoen luvassa on jälleen maalijuhlat. Tuomari sai keuhkot tervattua joten päästään ottelu aloittamaan.

*** PERIOD 1/3 STARTING

3.27 1-0 Pude (1+0) plaah (0+1) Superfly (0+1) Kiekko pomppii ihmeellisesti ja lopulta Pude pääsee kiekon siirtämään tyhjään maaliin. Tilannetta edelsi Attackin hieno hyökkäys, jossa ancient ei aivan saanut kiekkoa haltuun ja päässyt iskemään maalia.
4.18 2-0 Pude (2+0) Superfly (0+2) okenuub (0+1) okenuubin hieno avaus johtaa 2vs2 hyökkäykseen, kiekkoa siirretään pari kertaa, jonka jälkeen Pude pääsee iskemään lukemat 2-0
5.13 3-0 Pude (3+0) Superfly (0+3) plaah (0+2) ajassa 5.13 kenttä täyttyy hatuista Puden viedessä Saharan ja 3-0 johtoon. Tilanne lähti plaah:n hyvästä avauksesta ja aukesi 2vs1 tilanne, jossa Waltari pelattiin täysin kahville
5.37 4-0 Superfly (1+3) Pude (3+1) okenuub (0+2) vain 24 sekuntia edellisestä ja taas helisee. Pude näyttäisi olevan loistavassa vireessä tänään.

Ottelun ensimmäiset 3 minuttia oli melkoista roiskimista ja keskialueen surffailua. Kunnes ajassa 3.27 nähtiin ottelun avausmaali pomppukiekon päätteeksi. Sen jälkeen ensimmäinen erä meni Saharan tahdissa, eikä attackilla ollu juuri yhtään maalipaikkaaa. Katsomo vaati koko erän jae:a kentälle ja toivottavasti hän olisi Attackin toivo toiseen erään lähtiessä, muuten ottelussa nähdään karut lukemat.

*** PERIOD 1/3 OVER, score Team SaHaRa 4 - 0 Attack
Team SaHaRa saves: 6, poss: 54%
Attack saves: 4, poss 45%

*** PERIOD 2/3 STARTING

2.11 5-0 Pude (4+1) ainakaan toistaiseksi ei jae ole Attackia herättänyt vaan Saharan merkeissä jatkuu, maalintekijänä kukapa muukaan kuin Pude, maalia edelsi Attackin omanpään virhe
3.17 *** violent behavior by jae, tilanteessa Attackilla loistava mylly, jota seurasi loistava maalipaikka. Tällä kertaa Saharan Tuukka Rask veti pidemmän korren
3.51 Attackin paras maalitilanne tähän asti, mutta Saharan luottopakki okenuub otti Attackin hyökkäykseltä luulot pois
5.38 6-0 Pude (5+1) okenuub (0+3) okenuub avaa Saharalle 3vs1 hyökkäyksen, Attackin puolustaja Waltari oli tilanteessa täysin voimaton ja Pude päätti omalla ratkaisullaan hyökkäyksen maaliin.

Toisessa erässä nähtiin vähän pirteämpää peliä kokonaisuudeltaan. Attack sai myös luotua paikkoja, mutta viimeistely ei ollut läheskään samalla tasolla kuin Saharalla, jae selvästi herätti hieman Attackia, mutta sekään ei nähtävästi riittänyt. Kolmanteen erään siis lähdetään turvallisen tuntuisessa 6-0 lukemissa. Ottelun lukemat eivät kyllä koko pelin kuvaa siltikään kerro. Ottelussa kumpikaan ei ole loistanut.

*** PERIOD 2/3 OVER, score Team SaHaRa 6 - 0 Attack
Team SaHaRa saves: 4, poss: 50%
Attack saves: 7, poss 49%

*** PERIOD 3/3 STARTING

1.12 7-0 Superfly (2+3) huntiksihan ottelu meni, osuvasti maali syntyi ajassa 1.12, apuahan Attack tässä todellakin tarvitsee
1.22 8-0 Superfly (3+3) edellistä tilannetta kuvaillessa syntyi jo seuraava, tosin lagilla
1.34 8-1 jae (1+0) Waltari (0+1) ja sitten korvattiin..
2.13 8-2 jae (2+0) Ancient (0+1) maaleja satelee, Attack kaventaa lukemiksi 8-2
2.35 9-2 Pude (6+1) Superfly (3+4) plaah (0+3) Pude on selvästi löytänyt erikeepperiä tehokkaamman liiman, toivottavasti hän voisi sitä muillekkin lainata
2.44 10-2 Pude (7+1) Superfly (3+5) plaah (0+4) Tilanne meni tuomarin silmien ohitse
4.04 10-3 jae (3+0) Famous (0+1) jo kolmannen kerran ottelussa lentelee hattuja kentälle. Attackillakin lievää tuuria tässä maalissa.
4.21 11-3 plaah (1+4) Pude (7+2) okenuub (0+4) Edellisistä hatuista ilmeisesti plaah sai puhtia ja hänkin lähti tavoittelemaan hattuja kentälle

Täytyy kyllä todeta, että ainakin näin alkukaudesta on joukkueiden peliesitykset olleet melkoista vuoristorataa. Toivottavasti tämänkaltaisilta otteluilta vältytään tulevaisuudessa ja viimeistään toiseen kierrokseen lähtiessä jokainen joukkue pääsisi pelaamaan omalla tasollaan. Kuitenkaan lukemia katsoen joukkueilla ei noin suurta tasoeroa pitäisi olla. Ainakin ottelussa nähtiin maaleja ja testattiin hyökkääjien maalintekotaitoa. Kuitenkaan tämmöiset ottelut ovat ikäviä niin tuomarin kuin liigan kannalta. Attack ja Team SaHaRa varsinkin ovat esittäneet suurinumeroisia otteluita.

*** PERIOD 3/3 OVER, score Team SaHaRa 11 - 3 Attack
Team SaHaRa saves: 8, poss: 46%
Attack saves: 4, poss 53%

*** Pude, ehdottomasti ottelun ratkaisija, vaikka tuuria oli useammassakin maalissa mukana
** okenuub, täysin varmaa puolustusta, vaikka 2 (+ korvaus lagimaalista) kertaa joutui antautumaan
* jae, Attackin ehdottomasti onnistunein pelaaja.