helijunno (0+0)
Pepe (0+2)
IanGillan (1+1)
zälä (1+0)

Alkamassa hyvin kauden aloittaneen Balliton ja huonon kauden alun saanut Arsenal. Ballito lähtee allekirjoittaneen papereissa ennakkosuosikkina liikkeelle mutta Arsenal tulee varmasti tekemään kaikkensa voiton eteen, ja sitten ottelun pariin

Erä 1:

2:33 1-0 by naapi (Gaattori, Weezy) Weezy heittää kiekon maalille joka päätyy naapille, jolla on helppo työ maalinedestä laukoa kiekko verkkoon

Saves: BLO 2 ARS 4
Posses: BLO 40% ARS 59%

Erä lähtee vauhdikkaasti käyntiin ja molemmissa päissä riittää tilanteita, alussa pelin painopiste oli enemmänkin Arsenalin alueella mutta sitten myös Arsenal sai juonesta kiinni, tasainen erä.

Erä 2:

3:37 2-0 by naapi (Gaatori, Weezy) Nopeasti syntynyt puolittainen 2v1 hyökkäys josta pakin peittäessä syöttölinjoja naapi lataa etukulmasta sisään.

Saves: BLO 4 ARS 3
Posses: BLO 44% ARS 55%

Paikkoja riitti molemmilla mutta Balliton viimeistely oli terävämpää. Kiekollinen peli oli ehkä aavistuksen Arsenalin hallussa, tasaista vääntöä tämäkin erä.

Erä 3:

1:04 2-1 by zälä (Pepe, IanGillan)
4:56 2-2 by IanGillan (Pepe)

Saves: BLO 0 ARS 6
Posses: BLO 35% ARS 64%

Joo kolmas erä menin pelin seuraamiselta ohi koska rupes pingi pyöriin tuolla 400 yläpuolella mutta varmasti hyvä erä Arsenalilta ku löi 2 häkkii ja possit oli tota luokkaa.