Hymy (0+1)
tebu (0+0)
Cassivi (1+1)

1.erä

0.57 Cassiville siunaantuu ottelun ensimmäinen tekopaikka, veto kaukaa kuitenkin suuntautuu moken ulottuville.
1.55 Hollow pääsee puolittain keskeltä läpi, mutta veto suuntautuu sivuverkkoon.
2.18 0-1 Hollow (Cassivi, Riquelme) Cassivi heittää lätyn takatolpalle, josta Hollow ahdistettunakin pystyy pistämään kiekon häkkiin.
4.00 Beni heittää kiekon maalille, Bartsu sutii sen päin veskaa ja jatkotilanteesta Bande tökkii kiekon sivuverkkoon.
4.31 Bande pistää vanhanaikaisella kiekon tolpan sisään, näytti aivan kuin olisi käynyt jo maalissakin, mutta Jouko ei sitä hyväksynyt.
4.58 Bande laukoo aloitusvoiton jälkeen tulisesti, veto ohjautuu puolustajasta vain piirun verran ohi maalin.
5.39 Bartsu karvaa kiekon ja on läpi, mutta ampuu ohi maalin.

torjunnat 1-7 hallinta 55-44

Hockey Suomi aloitti ottelun terävästi, mutta erän puolivälin jälkeen Ylämummo pääsi peliin mukaan ja hallitsi erän loppupuolta suvereenisti, kuitenkin maalit jäivät uupumaan.

2.erä

6.55 1-1 Bande – Hymy yrittää maalin takana purkaa tilanteen laitaa pitkin, mutta Bande pääsee väliin ja kiepsauttaa vanhanaikaisella tasoituksen.
7.14 Hymy pääsee puolittain läpi ja ampuu tolppaan.
8.13 Naippa saa paikan nousta viivalta, Bande on menossa maskiin, mutta veto jää melko torsoksi ja suuntautuu suoraan päin veskaa.
10.18 2-1 Lirppu – Bande tekee loistavaa maskia ja Lirppu ampuu osin hieman tuurillakin HS-pakin varusteiden kautta kiekon maaliin.
11.14 2-2 Cassivi (Hymy, Riquelme) Hymy nousee maalia kohti ja laukoo, ruuhkasta kiekko kimpoaa suoraan Cassivin lapaan, jolla on helppo työ kuljettaa kiekko tyhjään maaliin.
11.58 3-2 Beni (Lirppu) Lirppu passaa maalin takaa kiekon Benille, joka tykittää hirveällä voimalla Mummot jälleen johtoon aivan erän lopussa.

torjunnat 1-3 hallinta 61-38

Ylämummon selkeässä hallinnassa jatkettiin, tässä erässä Mummot heiluttelivat myös verkkoa kolmesti. Kuitenkin kaikki on vielä avoinna päätöserää varten, vai katkesiko HS:n selkäranka tuohon aivan erän loppuun tulleeseen takaiskuun?

3.erä

13.30 Mummoilla 3-1 tilanne, mutta Tebu hoitaa nätisti.
14.14 Mummoilla 2-1 tilanne, jälleen Tebu hoitaa.
14.20 4-2 Beni (Lirppu, M.Bartek) kiekonmenetys omassa päässä, kiekko pelataan nopeasti maalin eteen täysin vapaana olevalle Benille, joka niittaa kenties jo ratkaisevan osuman.
16.03 Lirppu ampuu, Bartsu on maskissa ja ohjaa kiekon perseellään tolppaan.
16.25 Lirppu heittää maalille, jossa Bartsu on paikalla, mutta ei vieläkään mene.
16.58 Lirppu passaa Bartsulle tyhjän maalin, veto pienestä kulmasta sivuverkkoon.
17.52 5-2 Lirppu (Beni) Kentän kuningas viimeistelee toisen maalinsa b-pisteeltä Benin oivaltavan syötön jälkeen.

torjunnat 1–7 hallinta 50–49

Mummot dominoivat peliä ensimmäisen kolmen minuutin jälkeen melko suvereenisti ja täysin ansaittu voitto heille.

*** Lirppu kentän ehdoton kuningas, käänsi pelin täysin tultuaan sisään toiseen erään
** Beni erittäin hyvä peli yp:n paikalla, katkoi hyvin ja viimeisteli kaksi maalia siinä ohessa
* Bande tärkeä tasoitusmaali ja 2-1 johtomaalin arkkitehti, oli vaarallinen mutta tehoja olisi voinut tulla lisää
Tuomari: Amado
Lisätty: 23.01.2009 01:02