mäddy (0+1)
joonas (0+0)

Tässä lähdetään seuraamaan Frankfurt Lions vs. Ballito peliä.

*** ROUND 1 ***

[03:12] 1-0 by viileä(1+0) | viileä pääsee laukomaan vapaasti ja kun veto ei ensin uppoa, niin silloin se uppoaa reboundista.

Peli sujui suht tasaisesti. Tosin pientä leijonien hallintaa erän loppupuolella. Alussa pelaajat kangertelivat eikä tilanteita oikein syntynyt. viileän tehdessä maalin alkoi pelaaminen sujua paremmin. Makzella oli kaksi(2) kertaa mahdollisuus pistää tyhjiin, mutta ei näytä Lahtelaiselle maistuvan.

*** ROUND 2 ***

[02:58] 2-0 by Makze(1+0) Select(0+1) viileä(1+1) | Kolmas kerta toden sanoo, Makze laittaa maalinkulmalta tyhjistä reppuun.

[03:46] 2-1 by naapi(1+0) mäddy(0+1) Weezy(0+1) | naapi heittää varmasti kiekon reppuun maalin edestä.

[05:05] 3-1 by Select(1+1) makze(1+1) viileä(1+2) | Makzen veto kimpoaa hyvin selectille ja tämä pistää kiekon tyhjiin.

[05:38] 4-1 by Select(2+1) viileä(1+3) Makze(1+2) | Select tulee hienosti maalin takaa maalin eteen ja laittaa kiekon helponnäköisesti reppuun.

[05:45] 5-1 by Makze(2+2) | Joooh hikisesti näin taas tilanteen, kuitenki tolppa kilahti.

Erä sujui Leijonilta hyvin ja siitä tulivatkin maalit. Ballitolaiset eivät pystyneet vastaamaan kovaan Leijonien pyörittämiseen omalla alueellaan.

*** ROUND 3 ***

[00:17] 5-2 by naapi(2+0) Weezy(0+2) | Ei muista.

[02:38] 6-2 by Makze(3+2) viileä(1+4) Select(2+2) | Ei muista.

[05:28] 7-2 by Makze(4+2) viileä(1+5) Select(2+3) | Eiiii muista.

Viimeinen erä oli myös Leijonien hallintaa. Ballitolaisten kiinostus taisi lopahtaa jo viime erässä.

Yhteenveto: Frankfurt Lions vei pelin nimiinsä helposti. Ballitolla suuria vaikeuksia omalla alueella.

Tähdet:

***** Makze, Select ja viileä | Tämä kolmikko ratkaisi voiton FL:lle, loistavaa peliä vastustajan alueella sekä puolustuksessa.