Seven (0+1)
pökäle (0+1)
Asentaja (0+0)
Lappis (0+0)

Tässä lähdetään siis seuraamaan Evolution uvex vs. Roots -peliä. Tuomari on vähän jäässä pelin alussa, mutta ei se mitään, saatiin kuitenkin aloitetuksi.

*** ROUND 1 ***

Ei maaleja.

Evolution uvex saves: 3, poss: 51%
Roots saves:7, poss: 48%

Ensimmäinen erä oli tasaista päästä päähän vääntöä. Selvää johto asemaa kummallakaan joukkueella ei ollut. Toiseen erään lähdetään 0-0 tilanteesta.

*** ROUND 2 ***

Ei maaleja.

Evolution uvex saves: 6, poss: 46%
Roots saves: 7, poss:53%

Toinen erä oli myös erittäin tasainen eikä maaleja syntynyt. Toivottavasti ratkaisijat löytyy viimeisestä erästä. Kolmanteen erään lähdetään siis edelleen 0-0 tilanteesta.

*** ROUND 3 ***

05:14 0-1 by Hamrlik(1+0) Seven(0+1) pökäle(0+1) | Seven syöttää Hamrlikille maalin eteen josta hän hieman onnella vetää kiekon reppuun, kun uvexien veska siirtyy yllättäen sivuun.

05:34 1-1 by Tomppa(1+0) Blizk(0+1) | 20sekuntia viime maalista ja Tomppa iskee maalin kulmalta pelin tasoihin.

Evolution uvex saves: 4, poss: 52%
Roots saves: 6, poss: 47%

Viimeisen erän loppupuoliskolla saatiin sittenkin maaleja aikaiseksi. Ensin hamrlik iskee ja heti perään Tomppa pääsee heiluttamaan verkkoja.

Yhteenveto: Kokonaisuudessaan peli oli aikamoista pyörimistä kummassakin päässä. Tilanteita kyllä oli, mutta ne eivät olleet mitään erittäin hyviä. Viimeisessä erässä tehtiin maalit.