Nabu (0+1)
James (0+2)
TakaKulma (2+1)
Hilla (1+0)

Ottelussa kohtaavat siis liigakonkari Roots ja tulokas Clovers. Luvassa siis mielenkiintoinen ja ilmeisen vähämaalinen ottelu?

1.erä
00:41 0-1 TakaKulma (James, Nabu) Cloversien 3vs2 hyökkäys josta James pääsee ampumaan, mutta laukaus osuu tolppaan ja TakaKulma pääsee siirtämään tolpasta kimmonneen kiekon tyhjään maaliin.

saves: 2-5, poss 47-52%

Hienokseltaan Cloversien erä, kiekko liikkui hyvin ja tilanteita tarjoutui useampiakin mutta maalipuut ja pienoinen tuurikin pitivät lukemat siedettävinä. Toki Rootseiltakin muutama terävä vastahyökkäys, josta olisi maaleja voinut syntyä mutta ansaitut lukemat.

2.erä
2:57 0-2 TakaKulma Komea kiekonriisto kulmassa ja nousu keskelle b-pisteiden väliin. Eikä tältä etäisyydeltä TakaKulmakaan enää erehdy vaan vuoren varmasti kiekko etukulmasta sisään.
3:33 0-3 Hilla (James, TakaKulma) Pienen pyörityksen jälkeen Hillan poikittaissyöttö maalille, joka kimpoaa onnekkaasti Lappiksen mailasta omaan maaliin.

saves: 3-7, poss: 43-56%

Rootsit tulivat hyvällä sykkeellä toiseen erään ja loivatkin erän alkuun vaarallisia paikkoja, mutta maalit jäivät uupumaan. Alun jälkeen Clovers alkoi saamaan taas rytmistä kiinni ja onnistui myös maalinteossa jälleen kahteen otteeseen rouva Fortunan avustuksella. Loppuerä päästä päähän pelailua ja varsinaisia vaarallisia paikkoja ei oikeastaan ollut. Liekkö Rootsien selkäranka katkennut jo?

3.erä
maaliton

saves: 1-6 ,poss: 60-39

Viimeiseen erään Rootsit tulivat selvästi vielä voittamaan ottelua ja pyörittivätkin lähes koko viimeisen erän peliä. Clovers tyytyi puolustamaan ja kyttäämään vastaiskuja. Cloversien tiukka joukkuepuolustus kuitenkin kesti ja Rootsin pelureita ei päästetty sota-alueelle.

Yhteenveto:
Cloverseilla oli pakka hyvin kasassa koko pelin ajan. Yhteispeli tuntui toimivan hyökkäyssuuntaan ja joukkuepuolustus oli tiivis ja vastustaja pystyttiin pitämään poissa parhailta maalintekopaikoilta. Rootseilta myös hyvä peli, paljon laukauksia ja yritystä mutta viimeinen silaus jäi uupumaan.

***Hilla , Loistavaa pelinrakentelua läpi pelin ja oivaltavia syöttöjä joilla aukeni useita paikkoja Cloversien hyökkääjille. Dominoi keskikenttää.
**James , Hakeutui ahnaasti maalipaikoille ja oli lähellä useaan otteeseen tehdä maalin, mutta milloin hasek ja milloin tolpat pelastivat vastustajan Jamessin nöyryytykseltä
*pökäle , Jaksoi yrittää läpi pelin ja hyvää suorittamista vaikka tulosta ei syntynytkään.
Tuomari: Metropoli
Lisätty: 09.02.2009 23:20